Haberler

Beşiktaş Kulübü Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuşan Orman, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübünün yarın yapılacak olağan seçimli genel kurulunda tek aday olan Orman, camianın desteğini hep arkasında hissettiğini anlatarak, "Desteğinizi hep arkamızda hissettik ve Beşiktaş için çalıştık. Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir. Dün ne heyecandaysak yarın da aynı heyecanla devam edeceğiz. Beklentiler çok yukarı çıktı. Allah bizi size mahcup etmesin ve nice başarıları nasip etsin. Allah yarın da kupayı kazanmayı nasip etsin." diye konuştu.

Fikret Orman, görev süresi boyunca zor süreçlerden geçtiklerini dile getirerek, "Bu süreç içerisinde bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep beraber çok emek sarf ettik. Bu dönemimizin sonun geldik ve yeni bir döneme giriyoruz. Benimle beraber çalışan herkese teşekkür ediyorum. Kalbini kırdıklarım olduysa özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ta bir sayfa kapanmıştır"

Fikret Orman, Beşiktaş'ta göreve geldiklerinde büyüyerek borç sarmalından kurtulmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ı büyütebilmek için hem yatırım yapmamız hem itibarını toparlamamız hem de sportif anlamda başarılı bir kulüp oluşturmamız gerekiyordu. Futbol takımımıza, tesislerimize, Vodafone Arena'ya yatırım yapmak ancak büyük Beşiktaş hayaliyle gerçekleşebilirdi. Bunu sizlere ve Beşiktaş taraftarlarına anlattık. Siz de bizi desteklediniz. Sonuç olarak Beşiktaş artık bir sayfayı kapatmış durumdadır. Artık rakiplerinin üçte biri civarında gelir elde eden bir kulüpten, onlardan daha fazla gelir elde eden kulüp haline gelmiştir."

"Borcu 100 milyon doların altında indirmemiz lazım"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni dönemde kulübün borçlarını düşürmeye çalışacaklarını anlatarak, "Önümüzdeki 3 sene sonunda Beşiktaş'ın borcunu 100 milyon doların altına indirecek bir hale getirmemiz lazım. Bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Orman, göreve geldikleri ilk dönemde kulübün durumunun herkes tarafından bilindiğini dile getirerek, "Bu süreçte Vodafone Arena'yı yapmak zordu. Türkiye'nin en muhteşem, en güzel stadını yaptık. Her anlamda 7 gün 24 saat çalışacak bir stat yaptık. Stadımızı 26 aylık bir süre içinde yaptık. Çok zordu ama bu süre içinde bize güvenen tüm Beşiktaşlılara, bize güvenerek loca ve VIP koltuk alan tüm şirketlere ve kişilere teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Stadın sezonun tamamlanmasından sonra açılmasını isteyenlerin olduğunu hatırlatan Orman, şunları kaydetti:

"Her seferinde şunu söyledim, biz bu stadı şampiyon olmak için yaptık. Burada başarılar elde etmek için yaptık. Beşiktaş taraftarı oraya gelerek camiasıyla bütünleşsin diye açtık. 'Efendim kötü sonuçlar olabilir, bunu lekelemeyelim' diyenler de oldu. Bu kadar maddi imkansızlıklar içinde bu stadı yıkıp yapmış Beşiktaş yönetimi, taraftarından korkar mı? Hep beraber kupayı orada kaldıralım diye açtık."

"Bakırköy'deki tesisi devraldık"

Sponsorluk çalışmaları kapsamında önemli bir gelir elde ettiklerini anlatan Orman, tesisleşmeyle ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.

Gerede'deki Beşiktaş Kamp ve Dağ Tesisleri'nden sonra Bakırköy'de yeni bir tesis devraldıklarını belirten Orman, "Bakırköy'de Olimpiyat Köyü olarak bilinen tesisi devraldık. Böyle bir tesisi bize verdiği için sevgili dostum Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tüm camiam adına çok teşekkür ediyorum. Burası Bakırköy Adliyesi'nin hemen yanında 50 dönüm bir arazidir. Bir olimpiyat köyü gibi yapılmıştır. Burayı bütün amatör şubelerimizi toplayacağımız bir şekilde dizayn edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, şu an kulübün aleyhine olan herhangi bir davanın olmadığını aktararak, "Geldiğimizde 445 dava vardı. Bunların hepsi kapandı. Çok önemli ödemeler yaptık. Bunların yüzde 74'ü bizden önceki dönemde gelen davalardı. Şu anda FIFA'da bir, CAS'ta bir davamız var. Bu iki dava bizim açtığımız davalardır. Bir tanesi Atınç Nukan'la ilgili. Satmış olduğumuz kulüp yetiştirme bedelini ödememiştir. İkincisi de bizde daha önce top oynayan Fernandes'e açtığımız davadır." değerlendirmesinde bulundu.

Futboldaki transfer politikaları, Kartal Yuvası mağazalarının işleyişi ve ürün satışlarıyla ilgili bilgi veren Orman, BJK TV ve iletişimle ilgili yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Fikret Orman, konuşmasının ardından "Büyük başkan" tezahüratlarıyla uzun süre ayakta alkışlandı.

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title