Haberler

Fikret Orman: Başka İsimlerle de İlgileniyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı, Bryan Ruiz ve Martin Linnes'in transferleri hakkında konuşurken ilgilendikleri başka isimlerin de olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İngiltere temsilcisi Arsenal ile 27 Ağustos Çarşamba günü Londra'da oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ikinci maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"FUTBOL ŞANSI ÇOK ÖNEMLİ"

Beşiktaş Kulübü ile Jolly Tur arasında, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, çok önemli bir mücadele vereceklerini vurgulayarak, "Rakibimiz dünyanın en büyük liglerinden Premier Lig'in en önemli kulüplerinden bir tanesi. Arsenal'ın çok önemli oyuncuları ve bütçesi var ama futbol sahada oynanan bir oyun. Takımımızın iyi bir havası var. Bu maçta futbol şansı çok önemli. Gollerin, pozisyonların, şansın bizim yanımızda olmasına ihtiyacımız var" dedi.

2,5 SENE SONRA BİR İLK

Çok kalabalık bir ekip olarak Londra'ya gideceklerini aktaran başkan Orman, "Çok misafirimiz var. Beşiktaşlılar böyle maçları çok özlediler. Açıkça konuşmak gerekirse, yönetimde 2,5 sene oldu, Tromsö maçını saymazsak ilk defa Avrupa'da deplasmanlara ve maçlara başladık. Daha önce mali kriterler ve 3 Temmuz süreciyle alakalı gidememiştik. Allah kalbimizdeki gibi nasip etsin. Bundan sonra söz oyuncularda" ifadelerini kullandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Fikret Orman, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham forması giyen Bryan Ruiz ve Norveç'in Molde kulübünde top koşturan Martin Linnes'in takıma katılıp katılmayacağı ile ilgili soruya "İlgilendiğimiz oyuncular sadece bu iki oyuncu değil. Bunlar olmayabilir, başkaları da olabilir. İsim vermek durumunda değilim. Beşiktaş'ın bütçesine uyacak tarzda transfer yapmaya gayret ediyoruz. Yöneticiler açısından transfer yapmak esasında çok kolay bir iş. Ancak bizim işimiz, doğru transferi doğru fiyatlarla ve doğru şekilde yapmak. Süreç artık önümüzdeki hafta bitiyor. Herkeste tabii ki biraz stres oluyor. Bu ticari olarak avantajlar da getiriyor, bazı dezavantajlar da. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" yanıtını verdi.

"TİCARETİN GEREĞİ NEYSE ONU YAPIYORUZ"

Yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları'yla birlikte transfer çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Orman, "Kamuoyunun bildikleri var, bilmedikleri var. Biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kamuoyu, bir tek bu isimlere takılmasın. Başka şeyler de olabilir, ticaretin gereği neyse onu yapmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

BEŞİKTAŞ TRAVEL HAYATA GEÇTİ

Beşiktaş Kulübü ile Jolly Tur'un, Beşiktaşlılar için özel olarak hazırladığı resmi seyahat sitesi "Beşiktaş Travel", düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol A takımından sorumlu yönetici Mete Vardar ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı.

Törende konuşan başkan Orman, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları atılımları sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Beşiktaş ailesi olarak bugün Jolly Tur ailesiyle bir anlaşma yapıyoruz. Bu anlaşma, Beşiktaş Travel adı altında, taraftarlarımıza hem Türkiye'nin en önemli turizm şirketlerinden Jolly Tur'un indirimlerinden faydalanma şansı verecek hem de Şampiyonlar Ligi ve deplasmandaki maçlara taraftarlarımızla beraber gitme imkanı sağlayacak. Maddi katkıdan çok deplasmanlarda daha kuvvetli, daha organize ve birliktelik içinde olmamızı sağlayacak."

Siyah-beyazlı taraftarların bu anlaşmayla birlikte birçok avantaja sahip olacağını da dile getiren Orman, "Aynı zamanda kulübümüze maddi katkı da sağlayacak bir anlaşma. Uzun zamandır yapmak istiyorduk. Mete Vardar'ın yönetime girmesiyle daha fazla yoğunlaştık. Şimdi de Mert Vardar ile imzamızı atacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum, Allah utandırmasın" diye konuştu.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ise Beşiktaş Kulübü ile yapılacak bu işbirliğinin kendilerini gururlandırdığını kaydederek, şunları söyledi:

"Amacımız, Beşiktaş taraftarlarının otel ve ulaşımlarında onlara yardımcı olup, en iyi hizmeti sunmak. Ayrıca taraftarlara, turizmin tüm alanlarında da avantajlar sağlayacağız. Kart 1903 sahiplerine getireceği farklı ayrıcalıklar da olacak. Beşiktaş üzerinden satın alınacak her üründen Beşiktaş Kulübü de bir gelir elde edecek. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaş'ın bu anlaşmadan yılda 1 milyon lira gelir elde etmesini hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Martin Linnes Fikret Orman Bryan Ruiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title