Haberler

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi "Tolgay Transferini İstemeseydim Olmazdı

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi "Tolgay transferini istemeseydim olmazdı

Beşiktaş Asbaşkanı Atalay "ilk yarı kötüydük

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay ve 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundular.

Atalay şöyle konuştu

"İlk yarı çok kötüydük, 2. yarı toparladık ve oyuna hareket geldi. Mutluyuz, Gençlerbirliği her zaman zor bir deplasmandır. 2. Yarıdaki oyunumuzdan dolayı mutluyuz. Önümüzdeki hafta da Ankara'dayız. Seyircilere de teşekkür etmek istiyorum, takımlarını 90 dakika desteklediler. Takımlarına nasıl destek çıkacaklarını, takımlarını nasıl destekleneceğini gösterdiler, o yüzden hepsine teşekkür ederim.

Rakip takımlar da transfer döneminde devreye girdikleri zaman bu tip spekülasyonlar her zaman oluyor. O yüzden bunu şu anda gündemde tutmaya gerek yok, Tolgay artık Beşiktaşlı oldu. Kendi istediği için geldi, Beşiktaş'ı tercih etti. Hiç kimse kimseyi zorla bir takıma getiremez. Bundan sonra inşallah bize faydalı olacaktır.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, İyi bir maçtı, yola devam ediyoruz. Kamp sonrası, 2. devrenin başlangıcıydı Gençlerbirliği maçı. Daha iyi olmamız gerektiğini de gözlemleyebiliyoruz. İnşallah bundan sonra yeni yapılan transferlerin de katkılarıyla daha iyi noktalara doğru gideceğiz, hedefimize yavaş yavaş ilerliyoruz" dedi.

Çebi, Tolgay transferini değerlendirerek Ben bu transferi istemeseydim, bu transfer olmazdı diyerek şu açıklamalarda bulundu

"Transferin şu anda geldiği nokta, bu söylentilerin tamamen yanlış olduğunu ifade ediyor. Ne benim, ne ailemin ne de Beşiktaş'ın hiç kimseye diyet borcu yoktur. Biz Tolgay'ı transfer ederken de bedelini ödeyerek transfer ettik. Benim ve ailemin de Trabzonspor'a olan katkıları, jestleri onların yaptığından çok daha aşağı olduğunu zannetmiyorum. Zannediyorum çok canları yandı, üzüldüler. Bunlara karşılık bir serzeniş, söylenecek bir şey aradılar bunu buldular. Ama çok büyük bir yanlış yaptılar. Buradan ben kınıyorum yaptıkları hiç hoş bir şey değil.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına da değinen Çebi, Aziz bey, herhalde Beşiktaş'ın değerini tespit etmekte zorlanmış ifadesini kullandı.

"Böyle bir ifade kullanmışsa, bir daha oturup Beşiktaş'a bir bakmasını tavsiye ediyorum. Beşiktaş'ın marka değeriyle ilgili kimsenin böyle bir yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Bu şekilde bir ifade varsa çok yanlış yapmış. Ne Beşiktaş'sız bir lig, ne de Beşiktaş'sız bir '3 büyükler' lafı hiçbir zaman doğru değildir. Beşiktaş'ın değerini biz zaten gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Nur Çebi Deniz Atalay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title