Haberler

Beşiktaş Kulübü İdari ve Mali Genel Kurulu Sona Erdi

Beşiktaş Kulübü'nün 2014 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda, kulüp yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi.

Beşiktaş Kulübü'nün 2014 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda, kulüp yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede 1 Ocak-31 Aralık 2014 dönemi faaliyetleri genel kurul üyelerinin onayına sunuldu.

Yapılan oylamanın ardından Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ayrı ayrı ibra edildi.

Toplantıda ayrıca, kulübün 466,9 milyon liralık 2015 yılı bütçesi de oy çokluğuyla onaylandı.

Bu arada, ibra oylamalarının ardından bir grup üye "Kimsenin adamı olmayacağız" şeklinde tempo tuttu.

İbranın ardından kürsüye gelen başkan Fikret Orman "İbra eden, etmeyen herkesten Allah razı olsun. Hepinize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Orman ve yönetim kurulunu ibra etmeyen genel kurul üyelerinden 14'ü, mahkemeye başvurabilmek için tutanak imzaladı.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği toplantıda özellikle genç üyelerin yönetime sert eleştirilerde bulunması dikkati çekti. Gerginliklerin de yaşandığı toplantı yaklaşık 8 saat sürdü.

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title