Haberler

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Kulüp başkanı Orman: "Beşiktaş Genel Kurulu üyesi olan kişiler Beşiktaş markasını temsil eder. Beşiktaş kurumunu aşağılayıcı hareketlerde bulunamazlar" "Kimse taraftar üzerinden popülizm yapmasın.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, genel kurul üyesi olanların kulübe zarar vermemesi gerektiğini söyledi.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda üyelerin eleştirilerine son bölümde yanıt veren Orman, Kasımpaşa Kulübü'nde şu an yöneticilik yapan Beşiktaş üyesi kişilerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu konunun iki boyutu var. Biri, başka kulüpte yöneticilik yapanın üyeliğinin askıya alınması. Beşiktaş Genel Kurulu üyesi olan kişiler, Beşiktaş markasını temsil eder. Beşiktaş kurumunu aşağılayıcı hareketlerde bulunamazlar. Üyeliğini askıya aldınız, Beşiktaş'a hakaret etti. Olur mu?" diye konuştu.

Kongrenin mayıs ayında olmasından dolayı gereken tedbirleri alacaklarını vurgulayan Fikret Orman, "O zamana kadar gereken tedbirleri alacağız. Askıya almak gibi pansuman tedavisine ihtiyacımız yok. Evet, Beşiktaş'ın saygın işadamlarıdır. Eğer taraftarlarla alakalı duruş gösteriyorsak, Beşiktaş'a kim zarar veriyorsa cezasını ödeyecek. O eski devirler geçmiştir" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun transferi için yapılan transfer görüşmeleriyle ilgili bilgi veren siyah-beyazlı kulübün başkanı, adı geçen isim veya kurumlarla bu yönde bir görüşmelerinin olmadığını ve üç sponsorları dışında kimseyle görüşmediklerini kaydetti.

Olay çıkaran taraftarların içinde masum insanların da olduğu ve mağduriyet yaşadıkları ile ilgili eleştiriye başkan Orman şu yanıtı verdi:

"Kimse taraftar üzerinden popülizm yapmasın. Herkese eşit duran ve duracak olan yönetim anlayışını benimsiyorum. Biz devletle bir mücadeleye girmeyiz. İşimizi yaparız. Siyasi olay olursa ben ne yapabilirim? Beşiktaşlı olan biri kimliğiyle beraber bir şeyin içine girerse ben ne yapabilirim? Avukatım burada, taraftar içeri girdiğinde gönderirim, ne oldu diye öğrenirim. Silivri'de genel kurul üyesi paşalarımız var. Gittim onları ziyaret ettim. Ben şimdi onlara destek vermeyeceğim de ne zaman vereceğim."

Açık ve şeffaf bir anlayışla kulübü yönetmeye çalıştıklarını kaydeden Orman, "Bizim kimseden gizlimiz saklımız yok. Bize eleştiride bulunacak kişiler, iddiaları varsa BJK TV'de gelsinler konuşsunlar" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulübün olağan Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title