Haberler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Bodrum'da

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler oluyor, bir şeyler anlatıyorlar." dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile aralarının bozuk olduğu" yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Beşiktaş rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler oluyor, bir şeyler anlatıyorlar. Bunların hepsi laf-ı güzaf" değerlendirmesini yaptı.

Orman, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi ile birlikte Bodrum'da Beşiktaş taraftarları tarafından düzenlenen geceye katıldı. Orman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çebi ile aralarının bozuk olduğu" yönünde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aralarında hiçbir sorunun olmadığını ifade eden Orman, "Beşiktaş rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler oluyor, bir şeyler anlatıyorlar. Bunların hepsi laf-ı güzaf. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz ama bizim işimiz, onlara cevap vermektense işimizi iyi yaparak kendimizi, taraftarımıza ve Türk sporuna göstermek. Onu yapmaya çalışıyoruz, başka yaptığımız bir şey yok" dedi.

- "Beşiktaş tabii ki her maçı kazanmak için oynuyor"

Beşiktaş'ın, ligde Çaykur Rize spor ile 15 Eylül Pazartesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı maçla ilgili soruları da yanıtlayan Orman, şöyle devam etti:

"Her maç zordur. İstanbul'da ilk defa bu sene taraftarımızın karşısına çıkacağız. Beşiktaş tabii ki her maçı kazanmak için oynuyor. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Tahmin ediyorum ki Çaykur Rize spor da en azından puan almak için geliyordur. Sahada oynanan bir spor bu, artık ondan sonrasını sahadaki sporcular belirleyecek."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Fikret Orman ile aralarında sorun olduğu yönündeki haberlere gülüp, geçtiklerini" ifade etti.

Beşiktaş'a hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Çebi, "Hiçbirimizin fotoğraf veya bir televizyonda gözükme gibi bir amacı yok. Sonuç itibarıyla Beşiktaş Başkanı'nın olduğu yerde siyaset gereği de ahlaken de olması gereken şekilde o toplantı yapılmıştır. Fikret Bey'in de zaten söylediklerinin hepsi doğrudur. Transferlerde büyük emeği geçmiştir" diye konuştu.

Beşiktaş için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini dile getiren Çebi, şunları kaydetti:

"Tahmin ediyorum ki bunun bu şekilde aksettirilmiş olmasının arkasında Beşiktaş'ın başarıya gidecek yolda kafasını kaldırmış olmasından rahatsız olan dahili muhalefet var. Kendilerinin bunları bu şekilde yazmakla çizmekle başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Biz her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz. Şahsi egolarımız bahis ve söz konusu olamaz."

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title