Haberler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman İzmir'in Kınık İlçesi'nde Okul Açılışına Katıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 13 Mayıs'ta Soma'da meydana gelen maden faciasında 14 şehit veren İzmir'in Kınık İlçesi'nin Köseler mahallesinde okul açılışına katıldı.

23 öğrencisi bulunan birleştirilmiş sınıflı Köseler İlkokulu, Beşiktaş Kulübü ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin destekleri ile tepeden tırnağa elden geçerken bir sınıfı baştan aşağı yenilendi, diğer sınıf ana sınıfı olarak düzenlendi. Daha önce ilkokul olarak hizmet veren bina, 2 öğretmenin kalacağı şekilde lojmana dönüştürülürken, bahçeye futbol, basketbol ve voleybol oynanacak çok amaçlı bir saha yapıldı.

Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Gezer, Emniyet Müdürü Mahmut Muçlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Kaçar, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu ile Beşiktaşlı taraftarlar ve vatandaşların katıldığı açılışta konuşan Fikret Orman, Soma'daki şehitlerimizin çocukları için böyle bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz dedi.

Okulun yenilenme projesi fikrinin İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu'dan çıktığını belirten Başkan Orman, Biz 16 Mayıs'ta Soma'yı ziyaret ettiğimizde maden şehitlerimizin yakınlarına kalıcı olarak ne yapabileceğimizi konuştuk. Serhat Kutlu o gün bana Soma'ya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağdığını söyleyip, Soma dışına yardım yapmayı önerdi. Sonuçta Köseler Köyü'nü buldular ve Serhat Kutlu'nun bu projesine hemen start verdik. İyi ki de Kutlu bize Kınık'ı önermiş. Beşiktaş her zaman halkın takımı olmuştur. Serhat Kutlu başta olmak üzere bu projede emeğini, parasını ve zamanını harcayan herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Kaymakam Faik Oktay Sözer de, İlçe halkımız ve bizler bu desteği hiç bir zaman unutmayacağız ifadesini kullandı.

ŞEHİT KIZINA MAÇ SÖZÜ

Okul açılışından önce mahalle sakinlerinin hazırladığı lokma, peynir, recel, zeytin ve domatesten oluşan yemeği yiyen Başkan Fikret Orman, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada maden faciasında yaşamını yitiren Evren Sarı'nın kızı Şennur Sarı, Fikret Orman'a duygu dolu anlar yaşattı. Şennur'la yakından ilgilenen Başkan Orman, minik kızı Beşiktaş maçında seremoniye çıkarma sözü verdi. Elim kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına her zaman destek olacakları sözünü veren Fikret Orman, Beşiktaş'ın yaktığı bu destek ateşi daha da büyüyecek ifadelerini kullandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Kınık İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title