Haberler

Beşiktaş Kulübü 8 Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenledi

BEŞİKTAŞ Kulübü 8 yeni transfer için imza töreni düzenledi.

BEŞİKTAŞ Kulübü 8 yeni transfer için imza töreni düzenledi.

Caner Erkin, Gökhan İnler, Aboubakar, Fabricio, Talisca, Atınç Nukan, Utku Yuvakuran ve Oğuzhan Aydoğan; Vodafone Arena'da basın mensuplarının karşısına çıktı.

Başkan Fikret Orman futbolcuları tek tek tanıtırken şu sözleri kullandı

Aboubakar'dan başlayalım. Ailemize hoşgeldin diyorum, aramızda görmekten memnunum. Çok istedğimiz bir isimdi. Bu sene kiralık geldi ama kulübü ile seneye oturup konuşacağız.

Utku Yuvakuran Çok genç bir isim, inararak yapmış olduğumuz bir transfer, çok genç, Beşiktaş'ın kalesini korumak zor ama inşallah Beşiktaş'ın kalesini 10 yıl koruyacak gibi yetiştireceğiz...İnşallah Beşiktaş'ta çok güzel günler yaşar.

Oğuzhan Aydoğan; Büyük umutlarla aldığımız, inandığımız bir transfer. Proje olarak baktığımız bir transfer. O'na tüm güvenimiz arkasında. Büyük camiaya geldi inşallah en kısa sürede forma şansı bulur.

Gökhan İnler; Çok büyük bir Beşiktaşlı. Leicester'e gitmeden önce de konuşmuştuk. Kısmet bugüneymiş. Gelmeyi çok istedi, biz de istedik. Şampiyonlar Lgi'nde bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Caner Erkin; Daha önce de istemiştik kendisini. Hayırlı oldu bizim adımıza. Beşiktaş forması altında görmek istediğimiz bir isimdi. Bu sene kiralık geldi ama onun da satın alma opsiyonu alimizde. İnşallah futbolu burada bıraktıracağız kendisine.

Atınç'a giderken geri geleceksin dedim. Almanya liginde bir sene oynadı. Bizim evladımız, alt yapımızda yetişti. Şu anda yüzü gülüyor.

Fabricio; Daha evvel takip ettiğimiz bir oyuncu, ilgi alanımızdaydı.

Talisca; 2 senelik kiralık olarak aldık, büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Özellikle kendisinden eski takımına karşı önemli bir başarı elde ederiz.

CANER ERKİN KONUSU

Geçen yıl Fenerbahçe'de oynayan Caner'in iki camia taraftarları arasında gerginlik yarattığı hakkında basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Başkan Orman; Biz milli takımımızın bir sağ bekini bir sol bekini transfer ettik. Transfer stratejimizde 2 şeye önem verdik, oyuncunun karakteri ve takıma katkısı. Biz Türkiye'ye mal olmuş oyuncuları aldık derken Caner ise Avrupa'da büyük takımlar birbirinden oyuncu alıp oyuncu veriyorlar. Ben Galatasaray'da oynadım, Fenerbahçe'de oynadım, şimdi buradayım. Türkiye'nin ve futbolseverlerin buna alışması lazım şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI...

Futbolcular ise kısa kısa şöyle konuştular

Gökhan İnler Kalbimde hep Beşiktaş vardı

Başkan ve Şenol hoca olmasaydı bu transfer olmazdı

Fabricio Agosto Ramírez: Özellik olarak komple bir kaleci olduğumu söyleyebilirim

Vincent Aboubakar Burada bireysel değil takım hedefi önemli. Marcio Gomez'den sonra gelmekten dolayı herhangi bir baskı hissetmiyorum. Bundan sonra bu takım için elimden gelenin en iyisini yaparım

Atınç Nukan Burası benim ailem. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçen yıl yaşayamadığım şampiyonluk duygusunu bu yıl yaşamak isterim

Talisca Yeni bir sayfa açıyorum. Çok mutluyum. Beşiktaş'ın mücadele ettiği tüm kulvarlarda elimden geleni yapacağıma söz veriyorum

Oğuzhan Aydoğan Şampiyon bir takıma gelem kolay olmayacak. Küçüklüğümden beri tuttuğum takım olan Beşiktaş'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum

Beşiktaş'ın yeni transferleri daha sonra stada inerek basın mensuplarına resim verdiler - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vincent Aboubakar Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title