Haberler

Beşiktaş Kranjcar'ın Peşinde

Güncelleme:

Beşiktaş, Bilic'in milli takımdaki öğrencisi orta saha oyuncusu Kranjcar'ı transfer etmek istiyor.

Brezilyalı süperstar Ronaldinho'dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş'ın kurmayları, takıma kaliteli bir hücum oyuncusu almak konusunda kararlı. İşte bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim, Bilic'in Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde de oyuncusu olan Kranjcar.

BILIC İKNA EDECEK

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Dinamo Kiev'den kiralık olarak İngiltere Championship'te mücadele eden QPR'de forma giyiyor. Premier Lig'de Tottenham'da da oynayan Kranjcar, Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacak yıldızlardan biri olarak gösteriliyor. Hücum yönü oldukça etkili olan Kranjcar'ı, Bilic'in ikna etmesi bekleniyor. Eğer oyuncu gitmek isterse, QPR'nin de Kiev'le birlikte gönderilmesi konusunda sıkıntı yaratmayacağı ifade ediliyor.

B PLANI OLA TOIVONEN

Bu konuda Siyah-Beyazlılar'ın transferle ilgilenen yöneticilerinin, hemen çalışmalara başladıkları ve önce Kiev, ardından da QPR ile masaya oturup, işi bitirmeye çalışacakları öğrenildi. Ada'da Championship'te 14 karşılaşmaya çıkan ve rakip fileleri de 2 kez havalandırmayı başaran deneyimli futbolcunun gelmesi halinde, Manuel Fernandes'in üzerindeki baskının azaltılacağı düşünülüyor. Bu arada Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında oynayan Ola Toivonen konusunda da temaslar devam ediyor. Kranjcar'la aynı pozisyonda görev yapan 27 yaşındaki İsveçli milli futbolcunun, B planı olarak tutulduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Şu an için ise ilk öncelik Kranjcar gibi gözüküyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fanatik Gazetesi Hırvatistan Ronaldinho Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title