Haberler

Beşiktaş Kemer Sıkıyor...

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Bir Takım Ekonomik Tedbirler Almamız Gerekiyor" Dedi.

Beşiktaş Kulübü'nde 1 Şubat tarihinden itibaren hayata geçirilen istişare heyetleri çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah Beyazlı kulübün denetleme istişare heyetinin yaptığı ikinci toplantı sonrası kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile bilgilendirme yapıldı. Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Toprak, dün ikinci toplantısını yapan Denetleme İstişare Heyeti'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Merkez Bankası eski başkanı Yaman Törüner, Kobi Rate Genel Müdürü Burhan Taştan, eski defterdar, Sabancı Holding Mali İşler ve Finans Direktörü Mehmet Bingöl, yeminli mali müşavir Alper Kuş ile yeminli mali müşavir Vehpi Karabıyık'ın yer aldığı Denetleme İstişare Heyeti'nin çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Erdoğan Toprak, Siyah Beyazlı kulübün yeni bir mali yapılanma içine gireceğini söyledi.

Denetleme İstişare Heyeti'nin mesleki kariyerleri zirvede olan isimlerden meydana geldiğini ifade eden Toprak, tüm hesapların ve mali durumun objektif ve şeffaf bir yapıda olacağını söyledi. Başkan Yıldırım Demirören'in şeffaflık ilkesine uygun hareket edileceğini belirten Toprak, mali açıdan daha tedbirli bir yönetim uygulanacağının altını çizdi. Harcamalarda, belirlenen bütçenin dışına çıkılmayacağını, mali disiplin ve bütçe disiplini kurallarında daha dikkatli olunacağını ifade eden Erdoğan Toprak, "Bütçe disiplini konusunda iyi bir yönetim sergileyerek finansal anlamda kulübümüzü daha rahat bir seviyeye ulaştırmak istiyoruz. Avrupa'nın sayılı ekipleri arasına girmek için bir takım ekonomik tedbirler almamız gerekiyor. Denetleme İstişare Heyetimiz bu konuda yapacağı çalışmalarla bizlere yardımcı olacak" diye konuştu.

UEFA'nın belirlediği mali kriterlerin de gündemin en önemli maddeleri arasında yer aldığını söyleyen Toprak, yapılacak çalışmalar sayesinde UEFA'nın belirlediği şartların da yerine getirileceğini belirtti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün büyük bir marka ve büyük bir şirket olduğunu, genel anlamda kurumsallaşmaya daha fazla ağırlık verileceğini de sözlerine ekleyen Toprak, şirket yapısı, şirket işleyişi ve verilen hizmetin kalitesi göz önüne alındığında Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından biri arasında Beşiktaş JK'nın bulunduğunu, hayata geçirilecek projeler ile Avrupa'nın mali açıdan güçlü şirketleri arasında bulunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title