Haberler

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 2-1 Yenildi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak çok önemli 3 puanı yitirdi.

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada büyük fırsat tepen Kartal, Rıza Çalımbay'ın takımı karşısında kayıp yaşadı.

ÖNCE SOSA SONRA DEL VALLE

Temposu düşük, pozisyon bakımından kısır olan ilk yarıda her iki takım da birer pozisyonu gole çevirdi. 28. dakikada sezonun flaş ismi Sosa ile golü bulan Kartal, 29. dakikada del Valle'nin golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

SCARIONE SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıda ilk yarının etkisiz ismi Kerim Frei'yi oyundan alan Şenol Güneş, Tolgay'ı oyuna sürdü. 49. dakikada Beşiktaş büyük bir şok yaşadı. Sağ taraftan Popov'un ortasına son dokunan Oscar Scarione, Kasımpaşa'yı 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda her iki takımın çabaları skoru değiştirmedi ve Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ 63 PUANDA KALDI

Böylece 4 maç aradan sonra yenilgiyle tanışan Kartal, 63 puanda kaldı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 3 puan önünde yer aldı. Kasımpaşa ise 40 puana çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (37)

tr:

beşiktaşa karşı bir tane adam gibi oynayan takım çıktı diğerleri gibi yatmadı helal olsun sana kaşımpaşa

37
9
yanıtYanıtla
HYT:

KONYA FENERİ YENER HAFTAYA BEŞİKTAŞ İÇİN RAHAT OLSUN. . . .

8
28
yanıtYanıtla
şampiyon fener:

gs ts bjk kutsak ittifaki bozguna uğradı fener hepinize yer . . hadelen kumda oynayın kumarbazlar

21
4
yanıtYanıtla
beter olun:

fransız saray takımı gs iler çok üzülmüştür. . beter olun ezzikler

15
4
yanıtYanıtla
SARI KANARYA:

ohhhhhhh çok güzel oldu, şampiyon biziz ŞAMPİYON FENERBAHÇE

13
4
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Fenerin tescilli şikeci olduğu kesin de şampiyon olabilir mi bilemeyiz. Size gereken ayar bu sene de verilecek merak etmeyin. 3 yıldızlı ve az kupalı tescilli şikeciler sizi.

yanıt0
yanıt4
SA:

İNADINA ŞAMPİYON FENER ULEYN

17
0
yanıtYanıtla
fuat:

Rize ve Trabzondaki al gülüm ver gülüm antreman maçlarından sonra gerçek bir mücadelede bjkın futbolunun hangi seviyede olduğu ortaya çıkmıştır. ancak bir antreman maçları daha var o da gs ile onanacak maç:))

14
3
yanıtYanıtla
harbi inegollu:

Gazla fener

13
3
yanıtYanıtla
FENERİSTTTTTTTTTTTTTT:

NE VURDU PAŞA PAŞA BEEEE. . KARGALAR CİK CİK OLDU. . HEHEHEHEHEHEHE

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title