Haberler

Beşiktaş Kasasını Doldurdu

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’na kalma başarısı gösteren Beşiktaş, sportif başarının yanında kasasını da doldurmaya devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'na kalma başarısı gösteren Beşiktaş, sportif başarının yanında kasasını da doldurmaya devam ediyor.

Dün akşam oynanan son 32 turu rövanş maçında Hapoel Beer Sheva'yı kupanın dışına iterek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş, gelirlerinde de ciddi bir artış yakalamış durumda. Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi'nde başlayan siyah-beyazlılar, bu turnuvada grup aşamasını 3. sırada bitirirken, organizasyona katılan tek Türk takımı olmanın da avantajıyla yayın gelirleriyle beraber yaklaşık 30 milyon Euro'luk bir kazanç elde etti.

Daha sonra yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden siyah-beyazlı ekip, Hapoel Beer Sheva'yı da saf dışı bırakarak bu turdan da 180 bin Euro gelir elde etti.

Kara Kartal, Avrupa'da yoluna devam etmesi halinde kasasını da doldurmayı sürdürecek. Beşiktaş'ın turnuvada devam ettiği takdirde elde edeceği gelirler şöyle:

Son 32 turu: 180 bin Euro

Son 16 turu: 270 bin Euro

Çeyrek final: 360 bin Euro

Yarı final: 1 milyon Euro

Final: 2 milyon Euro

Şampiyonluk: 5 milyon Euro - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title