Haberler

Beşiktaş Karabükspor maç özeti (27.04.2015) BJK - K.Bük

Güncelleme:

27 Nisan Pazartesi Beşiktaş Karabükspor maç özeti ve Spor Toto Süper Lig maç özetleri. Liderlik savaşının sürdüğü 29.haftada Beşiktaş Karabükspor ile karşılaştı. Maçın özeti ve tüm detayları haberler.com adresinde.

27 Nisan Pazartesi Beşiktaş Karabük maç özeti. BJK Karabükspor geniş özet. Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Siyah Beyazlı ekip Karabükspor'u konuk etti. Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadelede öne geçen taraf ev sahibi oldu. Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson 25.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Beşiktaş Karabükspor maçının ilk 45 dakikası Siyah Beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğüyle geçildi. Maçın geniş özeti ve mücadeleden notlar haberler.com adresinde.

(VİDEO)

DEVRE: Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
45
JOSE SOSA DİREK! Beşiktaş 2. gole yaklaştı. Yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kullanan Sosa direğe takıldı.
45
İlk yarıya 2 dakika eklendi.
45
Karabükspor'da Viola'nın yerine Abdulaziz Demircan oyunda
42
KIRMIZI KART! Ceza sahası dışında elle müdahalede bulunan Karabükspor kalecisi Waterman kırmızı kart gördü.
40
Furkan sarı kart gördü.
36
Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Fatih Candan sert bir şut çekti ancak Beşiktaş savunması topun kaleye gitmesini önledi.
35
Serdar Kurtuluş'un havadan attığı pası Jose Sosa kafayla Demba Ba'nın önüne attı ancak ofsayt bayrağı havada.
33
BEŞİKTAŞ KALABALIK GELDİ: Gökhan Töre'nin derinlemesine pasında Tolgay topa hareketlendi ama Waterman kalesinden çıkarak topu kontrol etti.
31
Karabükspor'da Fatih Candan'ın eli Serdar Kurtuluş'un yüzüne çarptı. Serdar kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
29
Erdem Özgenç ile sol kanattan serbest vuruş kullanan Karabükspor atağını Günay Güvenç önledi.
25
GOOLL!! Atiba takımını öne geçirdi... Beşiktaş ilk organize gelişen atağında golü buldu. Serdar Kurtuluş sağ kanattan açtığı ortada kafayı vuran Atiba Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
23
Jose Sosa, Musa Çağıran'ın müdahalesi sonucu yerde kaldı. Orta sahaya yakın bir noktadan serbest vuruş kullanan Beşiktaş topu rakibine kaybetti.
21
Maçtaki ilk sarı kart Fatih Candan'a.
20
Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz geçildi. Karşılıklı ataklar var.
14
DEMBA BA UZANAMADI: Mustafa Pektemek sağ kanattan ceza sahasına girdi, yerden sert bir şekilde ortasını yaptı ama Demba Ba topa yetişemedi.
11
Karabükspor ceza sahasına doğru ilerleyen Gökhan Töre topu ayağından açınca yerde kaldı. Faul bekledi ama hakem Bülent Yıldırım devam diyor.
9
KARABÜKSPOR ETKİLİ GELDİ: Organize paslarla hücuma çıkan Karabükspor'da Furkan sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahasında yaşanan karambolde Günay kalesini terk etti. Fatih'in şutu Beşiktaş savunmasına takıldı.
5
Sağ kanattan Beşiktaş ceza sahasına giren Ahmet İlhan ortasını yaptı fakat Beşiktaş savunması başarılı.
2
Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre, ortasını yaptı ancak Ahmet İlhan Özek topu uzaklaştırdı.
1
Karşılaşmaya Kardemir Karabükspor başladı. Her iki takıma da başarılar.
MAÇ ÖNCESİ
İki takım da sahada. Karşılaşma birazdan başlayacak.
MAÇ ÖNCESİ
Karabükspor'un ilk 11'i: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan, Fatih
MAÇ ÖNCESİ
Beşiktaş'ın ilk 11'i: Günay, Serdar, Ersan, Sivok, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan Töre, Sosa, Mustafa, Demba Ba

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Demba Ba Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title