Haberler

Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin'in Yoğunluk İsyanı

Güncelleme:

Vodafone Arena'da korumalar tarafından durdurulan Tolga Zengin, "Vallahi milletvekiline de şeyine de başlatmayın" diyerek isyan etti.

Vodafone Arena'nın resmi açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılıyor olması güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

TOLGA UZUN SÜRE BEKLEDİ

Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi giriş çıkışları kontrol etti. Törene davetli isimler listelere bakılarak içeri alındı. Bu sırada Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin de törenin yapılacağı tribüne giriş yapmaya çalışan isimler arasında yer aldı. Girişte yaşanan yoğunluktan dolayı Tolga Zengin uzun süre beklemek zorunda kaldı.

"BAŞLATMAYIN MİLLETVEKİLİNE"

Bir süre sonra da Tolga Zengin, "Vallahi milletvekiline de şeyine de başlatmayın" diyerek bu yoğunluğa tepki göstererek içeri girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Tolga Zengin İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Ayıp Tolga ayıpMobil-IOS:

Bu milletin seçtiği vekile Nasıl başlıyorsun Tolga . Milletin aldığı biletlerin parası ye iç gez sonra milletin iradesine başla öyle mi ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title