Haberler

Beşiktaş Kamp İçin Almanya'ya Geldi

Ali DANAŞ - PADERBORN / DHA

Beşiktaş yeni sezon kampı için Almanya'ya geldi.

2015-2016 sezonu için 1 Temmuz'da çalışmalara başlayan Beşiktaş ilk etap hazırlıklarını yapacağı Almanya'ya ulaştı.

ALMAN POLİSİNDEN BEŞİKTAŞ'A KATI KURALLAR

Siyah beyazlıları havaalanında Almanya'da yaşayan taraftarlar karşıladı. Ancak Paderborn Havaalanı polisleri geçen yılki karşılamada meşale yakıp, camları kırdıkları gerekçesi ile taraftarlara önlem aldı ve takımı direkt olarak aprondan çıkardı. Uçağın kapısına kadar yanaşan otobüs futbolcuları aldıktan sonra kargo kapısından çıkardı ve kamp oteline götürdü. Havaalanına gelen taraftarlar ise bu durumu tezahürat yaparak protesto ettiler.

İLK KAMPTA HAZIRLIK MAÇI YOK

Alman güvenlik makamlarının Beşiktaş'a uyguladığı sıkı güvenlik kontrolleri bununla da bitmiyor.

Bielefeld şehrine bağlı Marienfeld bölgesinde kamp yapacak olan siyah beyazlılar burada hazırlık maçı da oynayamayacak.

Alman güvenlik makamları, geçen yıl kamp sahasında yapılan hazırlık maçında yaşanan olaylardan dolayı Beşiktaş'ı uyarmış ve başka maçlara izin vermeyeceğini söylemişti.

Geçen yıl yapılan ilk hazırlık maçı seyirciye kapalı olmasına rağmen otel çevresine gelen taraftarlar sahaya girmek istemiş ve kasabanın bir çok noktasını sprey boyalarla boyamıştı. Kasaba halkı bu durumu polise şikayet edince güvenlik makamları siyah beyazlıların bölgede maç yapmasına yasak getirmişti. Bu yasağın bu yıl için de geçerli olmasından dolayı Beşiktaş ilk kampta hazırlık maçı oynayamayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş 11 gün sürecek olan ilk etap kampında kondisyon ve taktik çalışmalara ağırlık verecek.

KAMP KADROSUNDA 27 FUTBOLCU BULUNUYOR

Beşiktaş'ın kamp kadrosunda 27 futbolcu bulunuyor.

İstanbul'daki antrenmanlara izinli oldukları için katılamayan Pedro Franco, Olcay Şahan, Gökhan Töre ile Alexander Milosevic, Almanya kampına katılacak ve takımla çalışmalara başlayacaklar.

Şenol Güneş A Takım futbolcuları haricinde genç oyuncular Veysel Sapan, Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve Muhammed Enes Durmuş'u da kamp kadrosuna dahil etti. Sakatlığı süren Veli Kavlak ise İstanbul'da kalarak tedavi olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş İstanbul Beşiktaş Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title