Haberler

Beşiktaş Kafilesi, Arnavutluk'ta

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Tiran Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesi- Beşiktaş kafilesinin, havalimanından otobüsle kamp yapacağı otele hareket etmesi Beşiktaş kafilesi Arnavutluk'ta- Siyah-beyazlı kafile, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Skenderbeu ile yapacağı maç için Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil de kafilede yer aldı Beşiktaş kafilesi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk haftasında yarın oynayacağı Skenderbeu karşılaşması için Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi.Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla Tiran Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesini, Türkiye'nin Tiran Büyükelçiliği'nden yetkililer karşıladı.Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil de kafilede yer aldı.Havalimanındaki az sayıda siyah-beyazlı taraftar, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.Beşiktaş kafilesi, havalimanından otobüsle kamp yapacağı otele hareket etti. - Beşiktaş'ın 18 kişilik kamp kadrosu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu maçının 18 kişilik kamp kadrosunu belirledi.Tecrübeli teknik adam, geçen sezondan kart cezası bulunan Olcay Şahan ve sakatlığının tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup ile UEFA listesinde yer almayan Veli Kavlak, Tolgay Arslan ve Ramon Motta'nın yanı sıra Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco'yu Arnavutluk temsilcisi ile oynanacak maçın kamp kadrosuna almadı.Siyah-beyazlıların 18 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Kerim Frei, Alexander Milosevic, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo.Beşiktaş, Skenderbeu ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Elbasan kentindeki Elbasan Arena'nın yerine Tiran'daki Kemal Stafa Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu, idmandan önce basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Fikret Orman Arnavutluk Tiran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title