Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Stadı Vodafone Arena'ya Mühür Vuruldu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddia edip, Vodafone Arena'daki çalışmaları durdurdu.

Vadofone Arena'da yaklaşık 1 ay önce başlayan çatı inşaatı belediye ekipleri tarafınfan mühürlendi. Çatının ilk belirlenen yüksekliği geçtiğini tespit eden ekiplerin, sorun çözülene kadar stadın çatı kısmında yeni bir işlem yapılmaması kararı verdi.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin gerekli temaslara başladı. Yetkililer ile görüşecek olan siyah beyazlı yönetim kurulu, sorunu kısa sürede çözüp çatı inşaasına devam edilmesini sağlamaya çalışacak.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Anıtlar Yüksek Kurulu'nun Vodafona Arena Stadı'nın çatı yüksekliği için izin verdiği oran 34 metre. Fakat buna rağmen çatının yüksekliği inşaat bittiğinde 32 metre 70 santimetre olacak. Yani sahip olduğu hakkın bile 1 metre 30 santimetre altında olacak. Buna rağmen çatının yüksek olduğunun belirtilip, çalışmanın durdurulması siyah beyazlı kulüpte şaşkınlık yarattı.

ÖNCE ÇATI KABLOLARI SONRA ZEMİN

Bir yandan yetkililerle yaşanan sıkıntı aşılmaya çalışılırken, diğer yandan da çatının montaj çalışmaları zemin üzerinde sürdürülüyor. 15 Temmuz'da çatı kablolarını çekilecek ve zeminde çimlendirme çalışmalarına başlanacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son mali genel kurulda Vodafone Arena'yı 15 Eylül'de açmaya gayret edeceklerini açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (22)

AlexFB1907:

Devletin o kadar yardimlarina ragmen, bi stadi bitiremiyorsunuz. Sonra bi de sampiyonluk pesinde kosuyorlar. Bir de nankör lük yapiyorlar devlete. Devletin yardimlari olmasa stad yapimina baslayamazdiniz bile.

6
16
yanıtYanıtla
Kurt:

Lan zaten stad devletin, RTE nin yardimiya yaptiriliyor, devlet yaptiriyor stadi. Birakin devlete laf atmayi. Devlet yardim ettigi halde, stad yapmayi beceremiyor jimnastik kulübü. Komik durumdalar.

3
16
yanıtYanıtla
Kadıköy boğası:

Kara kargalar, bir stadiniz bile yok, ha ha. Devlete dua edin, stad insaati bu asamaya kadar geldi. Cumhurbaskani ve hükümetin yardimlari olmasa yeni stadin birakin kendisini, planini bile rüyanizda görürdünüz.

7
8
yanıtYanıtla
AlexFB1907:

Kargalar fazla yüksekten ucamiyor, sanirim o yüzden catinin biraz daha alcak olmasi lazim. Devletin yardimlarina ragmen bi beceremediniz su Karga Arena yi bitirmeyi. Yaziklar olsun

4
10
yanıtYanıtla
Cuma sert Mobil-IOS:

Gs saraylılar onların anAlarına ve avratkarına ve çocuklarına sögerler ama ödül olarak olnlara sıtat yapıp verırler

9
5
yanıtYanıtla
onu bunu al şunuMobil-ANDROID:

elinizden geleni ardınıza koymayın BEŞİKTAŞ ulaaannn

7
5
yanıtYanıtla
İbrahim yılmaz Mobil-IOS:

TT arena buna bin çeker

2
9
yanıtYanıtla
Ekrem:

BEŞİKTAŞ STADI KADAR TAŞ DÜŞSÜN KAFANIZA. YUH OLSUN İST. BELEDİYESİNE

8
3
yanıtYanıtla
GÖLGE ETMEYİN.:

ARKADAŞ ADAMLARIN UĞRAŞTIKLARI ŞEYE BAK YA. . . BEŞİKTAŞ''IN STADININ HEMEN ARKASINDA İSTANBUL BOĞAZINA BİR HANÇER GİBİ SAPLANAN GÖKDELENİN YÜKSEKLİĞİNİ GÖRMÜYORLAR, NEYMİŞ İZİN VERİLEN ÇATI YÜKSEKLİĞİ BU KADAR DEĞİLMİŞ. . . ONDAN SONRA DA SPORDA BAŞARI BEKLE ÜLKEDEN. . . BİR FENERBAHÇELİ OLARAK BEŞİKTAŞ''A YAPILAN BU ZULÜMÜ KINIYORUM. . . BIRAKIN UĞRAŞMAYIN YA , İŞİNİZ Mİ YOK SİZİN? FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, TRABZONSPOR VE ANADOLUNUN BÜTÜN TAKIMLARI EN GÜZEL STADLARA LAYIK. . . HER KİM ENGEL OLUYORSA, HEPSİNİ KINIYORUM. . . GÖLGE ETMEYİN , BAŞKA İHSAN İSTEMEZ. . . .

8
2
yanıtYanıtla
ANGARALI:

yeter artık BEŞİKTAŞ''la uğraştığınız destek olacağınız yerde köstek oluyorsunuz alın terimizle yapıyoruz biz o stadı bir kuruş desteğiniz yok eyyy topbaş eyyy teyyip günahtır yaptığınız

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title