Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Formaları İngiltere'de Tanıtıldı

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği göğsünde yeni sponsoru Vodafone logosunun yer aldığı formalar, futbol takımının kamp yaptığı İngiltere'de düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği göğsünde yeni sponsoru Vodafone logosunun yer aldığı formalar, futbol takımının kamp yaptığı İngiltere'de düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra; Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Teknik Direktör Slaven Bilic ve futbolcular katıldı. Ayrıca Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'da forma tanıtımına katıldılar.

Forma tanıtım etkinliğinde konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman "Beşiktaş ailesi olarak, Türkiye'nin en büyük markalarıyla gerçekleştirdiğimiz sponsorluk çalışmaları sayesinde 2014-15 sezonuna daha da güçlü başlayacağız. Vodafone'un global marka gücünü yanımıza alarak, Beşiktaş ruhunu teknoloji ile buluşturacağımız 'Vodafone Arena' stadı ile başlayan işbirliğimiz, 5 yıl süreyle formalarımızda göğüs sponsorluğuyla devam edecek. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, hem alt yapımıza hem de A takımımıza yatırım yaparak, taraftarımıza yakışır iş birliklerine imza atarak, Beşiktaş'ı her zaman daha ileriye taşıyoruz. Siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarımız, yeni sezon formalara artık mevcut satış kanallarının dışında Vodafone Cep Merkezlerinden de ulaşabilecek. Ayrıca Kuzey Amerika, Güney Amerika, Asya ve Avrupa'nın pek çok ülkesinde adidas mağazalarında ve online satış sitesinde Türkiye ile eş zamanlı forma satışı gerçekleşecek. Bizim gibi büyük hedeflerin, başarının peşinde koşan, çıtayı en yukarıda tutan bir marka ile bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bundan sonra Vodafone ile genişleyen ailemizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz." dedi.

Forma sponsorluğu kapsamında Vodafone Türkiye - Beşiktaş JK işbirliğinin yeni bir döneme girdiğini belirten Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, şunları söyledi "Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olarak yapımı süren Vodafone Arena'nın ardından Beşiktaşlı oyuncuların yeni sezonda giyeceği Vodafone logolu formalarla Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne olan desteğimizi sürdürüyoruz. Vodafone logolu yeni formalarıyla, Beşiktaş'ın uluslararası arenada da yeni bir döneme girdiğine inanıyoruz. Vodafone'un global marka gücünü Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün örnek gösterilen taraftar ruhuyla birleştiriyoruz. Son derece önemli bulduğumuz diğer bir çalışmamız ise, Beşiktaş formalarının artık Türkiye çapında 1.200'den fazla Vodafone Cep Merkezinden temin edilebilecek olması. Böylece, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi satış noktaları Kartal Yuvaları'ndan ve adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla destek olacağız. Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde sporcu yetişmesine ve altyapının zenginleşmesine katkıda bulunmak hedefiyle çalışıyoruz. Bu kapsamda, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile olan işbirliğimizi, başladığımız günden bu yana "gönül birliği" olarak adlandırıyoruz. Bu gönül birliğinin, her şeyden önce Türk sporunun ve spor ekonomisinin gelişimine, daha sonra da Vodafone markasına büyük değer katacağına inanıyoruz."

Lansmanda Beşiktaş'ın yeni sponsoru Vodafone tarafından yeni sezon formaları için çekilen ve Beşiktaş'ın emektar malzeme sorumlularından Süreyya Soner'in de rol aldığı reklam filmi konuklara izletildi. Vodafone tarafından hazırlanan reklam filmi davetlilerden ve futbolculardan büyük ilgi gördü ve uzun süre alkış aldı.

Malzeme sorumlusu Süreyya Soner, daha sonra Başkan Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'a yeni sezon formalarını takdim etti.

Etkinliğin sonunda Başkan Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ile teknik heyet ve futbolcular yeni sezon formalar ile poz verdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Albayrak Fikret Orman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title