Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Formaları Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar taraftarların beğenisine sunuldu.

Beşiktaş'ın 2014-15 sezonun formaları görücüye çıktı. Beşiktaş'ın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar, adidas Türkiye tarafından Beşiktaş'a özel olarak hazırlanan ve Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ın yer aldığı büyük bir lansman kampanyası ile taraftarların beğenisine sunuldu.

Siyah-beyazlı takımın yeni sezon formaları 129 TL'lik satış fiyatıyla, 15 Temmuz itibariyle, tüm Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve www.shop.adidas.com.tr'de yerlerini alacak. İç saha formaları ayrıca yurt dışında da satışa sunulacak; Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya ülkelerinde ve adidas'ın Avrupa'daki online satış kanallarından alınabilecek.

Siyah-beyazlı takımın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar şöyle:

İÇ SAHA FORMASI

Beşiktaş'ın iç saha formasının tasarımında kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalındı. Göğüs bölümünde bulunan siyah-kırmızı yatay şerit ve adidas'ın 2014 FIFA World Cup'taki imzası haline gelen, sırt ve yan bölümlerde yer alan ikonik şeritler tasarımda öne çıkıyor. Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak teknoloji ve incelikteki kumaşa sahip adidas 2014/15 Beşiktaş İç Saha Forması, hem siyah, hem de beyaz şort ve çorapla kombinlenebiliyor. Omuz bölümünde adidas'ın simgesi üç bantın da yer aldığı formalar, dünya futbolundaki sadelik trendinin başarılı bir uygulaması olarak dikkat çekiyor.

DEPLASMAN FORMASI

Siyah renkte tasarlanan deplasman formasının üzerinde yeniden doğuşu temsil eden iki kartal tüyünün birleşerek kanatlanmayı sembolize ettiği desenler gofre baskı olarak uygulandı. Tasarımda, siyah ile çarpıcı kırmızı rengin kombinasyonu, iki düğmeli özel yaka ile sırt ve yan bölümlerdeki ikonik şeritler fark oluşturuyor.

3. FORMA

3. forma ise Beşiktaş taraftarının farklı renk beklentisini karşılamak için göz alıcı yeni kırmızı ton ve parlak bir görünümle tasarlandı. Sırt bölümü beyaz ikonik şeritli V yakalı formada, Baba Hakkı'nın bal peteği desenli nostaljik formasındaki desenler, adidas'ın çağdaş ve minimal tasarımıyla 2014-15 Beşiktaş 3. formanın önüne diyagonal biçimde uygulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necip Uysal Beşiktaş Türkiye Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title