Haberler

Beşiktaş'ın Son 14 Yıldaki En Golcü İsmi Gomez

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Mario Gomez, Süper Lig'de şu ana kadar attığı 9 golle, 12. maçlar itibarıyla siyah-beyazlı ekibin son 14 sezondaki en golcü oyuncusu oldu.

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Mario Gomez, Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar attığı 9 golle, 12. maçlar itibarıyla siyah-beyazlı ekibin son 14 sezondaki en golcü oyuncusu oldu.

Yeni sezon öncesi İtalya Birinci Futbol Ligi takımı Fiorentina'dan kiralanan Gomez, Beşiktaş'ın sahasında Medicana Sivasspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü kaydederek ligdeki gol sayısını 9'a yükseltti.

Siyah-beyazlı ekibin ligde yaptığı 12 karşılaşmada da forma giyen Alman futbolcu, şu ana kadar gösterdiği performansla önemli bir unvanı eline geçirdi. Gomez, Beşiktaş'ın son 14 sezonda 12. maçlar itibarıyla en çok gol atan ismi haline geldi.

Beşiktaş'ta, 2000'li yıllarda 30 yaşındaki oyuncuyu geçen tek isim, eski futbolcu İlhan Mansız oldu. İlhan Mansız, 2001-2002 sezonunda forma giydiği ilk 12 lig maçında 11 gol kaydetmişti.

Gomez'in gol attığı 6 maçın 5'ini kazandı

Beşiktaş, Mario Gomez'in ligde gol attığı 6 karşılaşmanın 5'ini kazandı.

Alman futbolcunun rakip fileleri havalandırdığı 6 maçta 5 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, sadece bir kez sahadan beraberlikle ayrıldı, 16 puan topladı.

Gomez'in gol attığı maçlarda Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Medicana Sivasspor'u 2-0, Fenerbahçe'yi 3-2, Eskişehirspor'u 2-1, Antalyaspor'u da 5-1 yendi, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

Geçen sezonki gol sayısını yakaladı

Beşiktaş'ta, resmi maçlardaki gol sayısını 10'a yükselten Mario Gomez, Fiorentina formasıyla geçen sezonun tamamında attığı gol sayısını şimdiden yakaladı.

Fiorentina'da geçen sezon ligdeki 20 ve İtalya Kupası'ndaki 4 karşılaşmada toplam 8, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 8 mücadelede ise 2 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlı futbolcu, sezonu 10 golle tamamlamıştı.

Gomez, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla kasım ayı başında Almanya Milli Takımı'na yeniden davet edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title