Haberler

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kupası Kayseri'de

Spor Toto Süper Lig’in 2015-2016 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş’ın şampiyonluk kupası Kayseri’de sergilendi.

Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Kayseri'de sergilendi. Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluk kupası ile bol bol fotoğraf çektirdi.

2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonunda şampiyon olan Beşiktaş'ın 14. şampiyonluk kupası Kayseri'de sergilendi. Sivas Caddesi'nde bulunan Kartal Yuvası'nda sergilenen şampiyonluk kupasına siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, takımın 14. şampiyonluk kupası ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş Spor Kulübü Dernekleri Başkanı ve Kartal Yuvası Sahibi Burhan Topuz, "Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman ve yönetimi alınan şampiyonluk kupasını taraftarlarla buluşturmak için çalıştılar. Bu çerçevede takımımızın şampiyonluk kupası Kayseri'ye getirildi ve taraftarımızla buluştu. Taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Başkanımız Fikret Orman'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Doğan Beşiktaş Kayseri Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title