Haberler

Beşiktaş'ın Şamil'i Transfer Etme Düşüncesi Taraftarları Kızdırdı

Güncelleme:

Beşiktaş taraftarları, Şenol Güneş'in Bursasporlu Şamil Cinaz'ı istemesi nedeniyle isyan etti, Siyah-Beyazlılar, sosyal medyada tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın, Bursaspor'dan Şamil Cinaz'a talip olması ortalığı karıştırdı. Siyah beyazlı yöneticilerin, 29 yaşındaki futbolcunun transferini isteyen teknik direktör Şenol Güneş'e tepki gösterdiği belirtildi.

Beşiktaş'ın, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Bursaspor'da forma giyen Şamil Cinaz'a talip olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü... Önce iddia olarak ortaya atılan bu gelişme daha sonra kulüp çevreleri tarafından da doğrulanınca ortalık karıştı. Yıldız transferi bekleyen Beşiktaşlı taraftarlar Şamil adına büyük tepki gösterdi.

YÖNETİM DE TRANSFERE KARŞI

Şamil Cinaz'a karşı çıkanlar sadece taraftarlar değildi; Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndaki birçok ismin bu oyuncunun alınmasını veto ettiği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu oyuncuyu istemesine anlam veremediklerini ifade eden siyah beyazlı yöneticilerin, "Beşiktaş'ın mevcut kadrosundaki her futbolcu Şamil'den iyidir. Takımda kimi kesip oynatacağız? Üstelik 1 milyon Euro bonservis parasından bahsediliyor. Bunu kesinlikle kabul edemeyiz" dedikleri belirtildi.

ŞAMİL CİNAZ KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986
Doğum yeri: Nürnberg (Almanya)
Boy: 1.87 metre
Mevkii: Orta saha, ön libero
Oynadığı kulüpler: Nürnberg, Rot Weiss Erfurt, FSV Frankfurt, Orduspor, Bursaspor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Şamil Cinaz Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

8TAŞ:

BÜYÜK TAKIM BÜYÜK OYUNCULARLA KURULUR ! 8 TAŞA HOŞGELDİN MUHAHAHAHH AHAH !

13
9
yanıtYanıtla
realist:

sen Şenol Güneş''i teknik direktör diye Bjk''nin başına getirirsen o da şamil''i futbolcu diye takıma getirir işte. . .

14
5
yanıtYanıtla
Diyar 21Mobil-IOS:

Beşiktaş boş takım her sene boş adamlara para verip taraftarı ancak kahretsin bir türlü ne yönetim nede teknik direktör gelebildi

17
0
yanıtYanıtla
can hokgulu:

lan olum akıllı olun güneşin bir bildigi var. hıyarlıgın luzumu yok . biraz bekleyin.

7
10
yanıtYanıtla
ünitimsah:

oh be kurtuluyoruz

14
0
yanıtYanıtla
ank erol d.mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

şamil güzel başkan fenerden bekir selçuk gsden aydin yilmaz k paşadan orhan şam bunlari al başkan busene kesin şampiyonuz bu dörtlü keçilmez gol bile yemeyiz başkan erciyesten necatiyi unudma başkan gururluyuz güçlüyüz ankaragüçlüyüz

5
7
yanıtYanıtla
TeksaslıMobil-IOS:

Şamili alana Ozan ipek bedava

11
0
yanıtYanıtla
Putcu Fîşek RüstemmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Beşiktaş taraftarı tepki göstermekte haklı.

7
3
yanıtYanıtla
haciimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

lan bende emre Belözoğlu nu aldılar sandım

6
4
yanıtYanıtla
ank erol d.mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

angaraliyiz angara güçlüyüz kamiller

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title