Haberler

    Beşiktaş'ın Maçına Martin Atkinson Atandı

    FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş, Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak.

    FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş, Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak. Son 32 turu ilk maçında İsrail'de avantaj arayacak temsilcimizin maçını yönetecek hakem açıklandı.

    Beşiktaş'ın İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımıyla 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Son 32 Turu ilk maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

    Martin Atkinson'ın yönettiği Türk takımlarının maçları

    Martin Atkinson bugüne kadar 6 kez Türk takımlarının maçlarını yönetti. Bunlardan 3'ü Fenerbahçe, 2'si Galatasaray ve 1'i Trabzonspor maçlarıydı. İngiliz hakem, ilk kez Beşiktaş maçı yönetecek.

    Milli Takımımız ise Atkinson yönetiminde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

    İşte o maçlar:

    22/11/11 Trabzonspor 1 - 1 Inter

    05/11/13 FC Copenhagen 1 - 0 Galatasaray

    06/11/08 Benfica 0 - 2 Galatasaray

    22/11/12 Marseille 0 - 1 Fenerbahçe

    21/08/12 Spartak Moscow 2 - 1 Fenerbahçe

    06/08/08 MTK Budapest 0 - 5 Fenerbahçe

    10/10/15 Çek Cumhuriyeti 0 - 2 Türkiye

    07/10/11 Türkiye 1 - 3 Almanya

    13/10/07 Moldova 1 - 1 Türkiye

    METİN ALBAYRAK: "ATKINSON YÖNETSEYDİ..."

    Öte yandan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın Fenerbahçe ile oynanan kupa maçı sonrası Van Persie'yi eleştirerek söylediği sözler yeniden akıllara geldi. DHA'ya konuşan Albayrak şunları söylemişti:

    "Van Persie'nin maçın başından itibaren sergilediği oyun herkes tarafından görüldü.Açık ve net söylüyorum İngiltere'de yıllarca Arsenal'de Manchester United'te oynadı.Dünkü maçı Martin Atkinson yönetiyor olsaydı bu hareketlerin ne kadarını yapabilirdi yada hiç yapabilir miydi.Van Persie belkide bir zamanlar dünyanın sayılı golcülerinden birisi olmuş olabilir ama O'da gelmiş Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye ayak uydurmuş."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Martin Atkinson Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title