Haberler

Beşiktaş'ın Eski Yöneticisi: Sergen, Beşiktaş'ın Başına Geçecek

Güncelleme:

Celal Kolot, Slaven Bilic'in artık takımdan gitmesi gerektiğini ve Sergen Yalçın'ın bir iki sene içerisinde Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, TV Em'e özel açıklamalarda bulunurken Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in artık takımdan gitmesi gerektiğini ve Sergen Yalçın'ın bir iki sene içerisinde Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi.

"ŞAMPİYONLUK STAT KONUSU YÜZÜNDEN KAÇACAK"

Yönetimi topa turan Kolot, " Beşiktaş, oynadığı futbol ile şampiyon olabilir ancak eldeki kadronun bu işi kaldırabilecek kapasitede olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir adım önce olduğunu düşünüyorum. Son iki sene içerisinde kaçırdığımız şampiyonluk ve ikincilikler ile Beşiktaş bir stat parası kaybetmiştir. Olimpiyat stadında gerekli hazırlıklar yapılmadı ve şampiyonluk belki de stat konusu yüzünden kaçacak." dedi.

"40 VASAT TRANSFER YAPTI"

"Kadroyu yetersiz görüyorum," diyen Kolot, "En az tane çok kaliteli yani en kötüsü Demba Ba kadar kaliteli oyuncuların alınması lazım. Daha sonra da ilk olarak derbileri kazanarak başlayalım ondan sonra Şampiyonlar Ligi ve şampiyonlukları alalım. Fikret Orman FEDA diye başladı ama aşağı yukarı 40'ın üzerinde vasat oyuncu transfer etti." ifadelerini kullandı.

"DOKTOR EHLİYETİ YOK"

Beşiktaş Kulüp doktorunu da eleştiren Kolot, "Bu adam doktor değil. Tamam fizyoterapist ancak doktor değil. Doktor ehliyeti yok. Sakatlıkları 4-5 haftada geçecek diye söylüyor daha sonra iki haftada iyileştiriyor. Bu tamamen kandırmacadır. Ertuğrul Karanlık'ı Fenerbahçe'den de tanıyorum ama fizyoterapiste doktor demek Beşiktaş gibi bir kulübe yakışmıyor." dedi.

"TÜRKİYE'YE ŞİKEYİ GALATASARAY GETİRMİŞTİR"

"Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirmiştir." diyen ve sarı-kırmızılı camiayı kızdıracak bir ifade kullanan eski yönetici, "Bu bir gerçektir. Galatasaray, benim çocukluk şampiyonluklarımı çaldı. O zamanlar teşvik primi vardı, doğan arabalar ve bavullar ile paralar falan vardı. Galatasaray'ın bu işi çok iyi yaptığını biliyorum. Stattan eve kaç kere ağlayarak gittiysem sebebi budur." diye konuştu.

"SERGEN YALÇIN GELECEK"

Bilic'in sezon sonunda gitmesi gerektiğinin altını çizen Kolot, "Bilic ile buraya kadar olur ancak. Beşiktaş'ın bir üst seviyeye geçmesi lazım. Büyük hedefler için Slaven Bilic buraya kadardı. Sergen Yalçın gelecek tabi ki ancak bir iki yıl daha pişmesi lazım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergen Yalçın Slaven Bilic Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (34)

emrreeMobil-ANDROID:

HELAL OLSUN CELAL ABİ GERÇEKLERİ SEN GÖRDÜN TEK ŞİKECİ TAKIM VAR ODA 6ALATASARAY

22
18
yanıtYanıtla
Uzayli HakkiMobil-ANDROID:

Galatasaray bjkyi her zaman yenmistir..kiskanc yonetici sende kimsin..boyun kadar konus..kirk firin ekmek yeseniz bile GS nin seviyesine ulasamazsiniz..kes ulenn..

18
17
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Galatasaray şampiyon olmasın diye fenerle birbirinize maçlar verdiğinizi unutmadık. Şikeciler sizi

10
19
yanıtYanıtla
8-0 sikeci gayseMobil-IOS:

Şike yapmak gassarayın misyonudur

12
13
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

adam haklı.bilhassa g s ve şike de.

12
9
yanıtYanıtla
Mahmut samsunluyuz Mobil-ANDROID:

Galatasaray koydumu gucunemi gidiyor şikeyle yargikananlar belli şikeciler TÜRKİYE NİN YÜZ KARALARI

11
8
yanıtYanıtla
Cumali:

Yakismiyor sana yasli basli adamsiniz Senle aziz kendinize ceki düzen verin Aziz hic ölmiyecek gibi davraniyor Uefa bjkye 1 Fb 2sene vermedimi herbirinizde 1 yil indirim ne istiyorsunuz tc vermedi paraylami söktünüz kapatiniz ama Uefa yapamadiniz tanidik yoktu orda

14
3
yanıtYanıtla
Uzayli cakarMobil-ANDROID:

hadi ulenn ordan..Gs yi kiskaniyorsun..bjk ve sikebahce birlesse bir Gs etmezsiniz..rot op man

6
11
yanıtYanıtla
RealistmobilWeb@haberler.com:

Sergen şu an bilicin tırnağı etmez

7
9
yanıtYanıtla
konyaliMobil-ANDROID:

kim bu kolit bjk kaç senedir şampiyonluğu vr.tek gerçek cimbom

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title