Haberler

Beşiktaş'ın Eski Kalecisi Fevzi Çocukları Sevindirdi

BEŞİKTAŞ'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, Manisa'da Kemal Pınar İlkokulu çocuklarına spor malzemesi dağıttı.

BEŞİKTAŞ'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, Manisa'da Kemal Pınar İlkokulu çocuklarına spor malzemesi dağıttı.

Eski milli kaleci Fevzi Tuncay, Balçova Yaşam Spor Kulübü'nün, öğrencileri spor faaliyetlerine teşvik etmek için başlattığı projeye destek verdi. Balçova Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alper Gülay ile birlikte Kemal Pınar İlkokulu'na gelen Tuncay, çocukları sevindirdi. Karşılarında eski futbolcuyu gören çocuklar büyük ilgi gösterdi. Fevzi Tuncay da çocukların futbol maçına eşlik etti, kaleye geçerek birlikte oynadı. Ardından sınıfları ziyaret eden Tuncay, çocuklara futbol, basketbol ve hentbol topunun bulunduğu spor malzemeleri dağıttı. Çocuklar, Fevzi Tuncay ile birlikte Beşiktaş tezahüratı yaptı.

Balçova Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alper Gülay, öğrencileri mutlu etmek ve spor malzemesi eksikliklerini tamamlamak için geldiklerini ifade ederek, "Spor bizim için çok önemli. Gençleri spora çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarla birlikte Ege Bölgesi'nde güzel işler yapacağız" dedi.

Çocukların spora ilgi göstermeleri ve sevmelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Fevzi Tuncay, "Sporu sevmelerini istiyoruz. Onlara hediyelerimiz oldu. İlerleyen dönemlerde sportif başarılarda onların isimlerini görürüz. Aynı zamanda derslerde de başarılı olmalarını istiyoruz. Ülkemizde maalesef spor bilinci çok yüksek seviyede değil. Özellikle küçük yaşlarda çocuklara sporu sevdirirsek ilerleyen dönemlerde çok daha başarılı sporcular yetiştiririz. Bu ufak bir başlangıçtır. Devamı gelecek" diye konuştu.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Tuncay Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title