Haberler

Beşiktaş'ın Eski Başkanı Serdar Bilgili Spiker Nazlı Çelik'le Birlikte

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski başkanı ve işadamı Serdar Bilgili ile spiker Nazlı Çelik birlikte. İkili, geçen hafta sonu iki günlüğüne Yunanistan tatiline çıktı.

Bir dönem Beşiktaş Kulübü Başkanlığı yapan ve aynı zamanda işadamı olan Serdar Bilgili, gönlünü ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'e kaptırdı. İkilinin, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu iddia ediliyor.

ÖZEL JETLE GİTTİLER

İki sevgili, geçen hafta sonu iki günlüğüne Yunanistan'a tatile gidip romantik günler geçirdi. Sevgililer, Atatürk Havalimanı'ndan Bilgili'ye ait jetle Yunanistan'a gidip döndü.

İKİSİ DE ÖZGÜR VE AŞK YAŞIYOR

Nazlı Çelik, 2012'de işadamı Burak Öztarhan'dan boşanmıştı. Serdar Bilgili, oğlu Ali'nin annesi Fransız manken sevgilisi Amelie Latournald'dan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

NAZLI ÇELİK KİMDİR ?

Hafta içi her akşam ana haber bülteniyle izleyici karşısına çıkan Nazlı Çelik, Doğuş Holding üst düzey yöneticilerinden Yücel Çelik'in iki çocuğundan birisi.

EKRANDA OLMADIĞI GÜNLER NELER YAPIYOR

Boşandığı eşinden Kayra isimli bir kız evladı olan Nazlı Çelik, daha önce Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'na verdiği röportajda "Haftada üç gün spor yapıyorum. İki gün Bujin dövüş kulübünde cross-fit'le deli gibi stres atıyorum. Bir gün de D-Gym'de ağırlık çalışıyorum. Arkadaşlarla yemek sohbet, yürüyüş, maç, kitap; daha ne olsun?" ifadelerini kullanmıştı.

MUHABİRLİĞİE TUTKUYLA BAĞLI

"Her şeyden önce haberi ve haberciliği seviyorum." diyen Çelik, "Ben 15 senedir bu meslekte aralıksız çalışıyorum. Ekran önüyle birlikte muhabirlikle başlayan, editörlükle devam eden, haber müdürlüğünün ardından, koordinatörlüğe varan 15 yıl. Muhabirliği hiç bırakmayan bir yöneticiyim. Çünkü muhabirliğe tutkuyla bağlıyım." açıklamaları yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serdar Bilgili Nazlı Çelik Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

sedat:

Bu kadınların biride fakire aşık olsun ama nerde. . . Paraya aşık bu kadınlar paraya

67
7
yanıtYanıtla
gülen adammobilWeb@haberler.com:

Yapma be nazli hani her akşam bana yarin görüşmek üzere diyi umutver. Sonrada baskasinin jetine bin git. Bendede sinirsiz akbil var.

51
5
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Aralarinda nikah yoksa yasadiklari herseyin hesabini verecekler obur tarafta..allahin vaadi mutlaktir..

35
8
yanıtYanıtla
ruhi:

kısa metirajlı filim izliyonuz

33
2
yanıtYanıtla
Suat Kılıç:

Nazlı hanıma her şeyin en güzeli yakışır, yeterki dikkatli olsun ve kendini sömürtmesin. Kendisine mutluluklar diliyorum.

23
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

benim gibi garibana evet diyecek değil ya tabiki serdara diyecek para onda bende değil serdar bilgili yemediği herze kaldımı bende star habere bakmam

31
3
yanıtYanıtla
hazelmobilWeb@haberler.com:

Bu adamın beraber olmadığı kadın kaldımı ya

30
3
yanıtYanıtla
Ayhan:

Ulan bu spikere ben aşıktım, bidaha star haberi izlersem. . !

26
5
yanıtYanıtla
ZOGOR:

OLUR , OLUR BEN SANA BİR DÖRTLÜK OKUYAYIMDA MORALİN YERİNE GELSİN GİZLİ AŞIK SENİ , BAK ŞİMDİ OKUYOM ///// BAHÇELERDE PIRASA GEL BOSTANA BAZI BAZI

yanıt9
yanıt4
sedat:

ZOGOR 7 yaş altına yasak burası evlat, git o velet esprilerini sınıf arkadaşlarına yap.

yanıt6
yanıt1
sedat:

ZOGOR 7 yaş altına yasak burası evlat, git o velet esprilerini sınıf arkadaşlarına yap.

6
1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title