Haberler

Beşiktaş'ın CAS Duruşması Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Şike iddialarıyla ilgili 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itiraz için CAS'ta yapılacak duruşma başladı.

Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği tedbir amaçlı 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itiraz için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) yapılacak duruşma başladı.

İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıya Beşiktaş Kulübü adına hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar katılacak.

Avukatların yanı sıra eski yöneticilerden Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş tanık olarak duruşmaya katılırken, eski Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay da uzman tanık olarak toplantıda yer alacaklar.

Öte yandan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ise video konferans ile yine tanık olarak duruşmaya dahil olacak.

Toplantı TSİ 10.30'da başlarken, tanıkların tamamının öğle saatlerinde CAS binasına gelerek dinleneceği öğrenildi. - Lozanisviçre

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsviçre Lozan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title