Haberler

Beşiktaş'ın Antrenmanını Mete Vardar da İzledi

İstanbul / DHA Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

İstanbul / DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Çalışmayı Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi.

Antrenmana Avusturya'da olan Veli Kavlak, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR çekilen ve sağ üst adalesine darbeye bağlı kanama ve ödem olan Jose Sosa ile bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Demba Ba, İsmail Köybaşı ve Gökhan Töre katılmadı. Olcay Şahan takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken daha sonra stretching çalışması ve istasyon koşuları yapıldı. 5-2 çalışması ve dar alanda oyun çalışması sonrası taktik program uygulandı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mete Vardar İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title