Haberler

Tolga ve Motta Kampa Katıldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta izni sona eren kaleci Tolga Zengin ve yeni transfer Ramon Motta kampa katıldı.

Almanya'da kamp yapan Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sabah yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapan siyah-beyazlı ekibin, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman 1,5 saat sürdü.

Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan idman, kondisyon ve dayanıklılık antrenmanıyla devam etti. Dayanıklılık ve denge çalışmasının ardından kondisyon koşularına geçildi. Antrenman germe hareketleriyle sona erdi.

Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek ve Olcay Şahan takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana, izni sona eren Tolga Zengin, tedavisi devam eden Cenk Tosun ve sağ arka üst adalesinde zorlanma bulunan Ömer Şişmanoğlu katılmadı.

İzni sona eren kaleci Tolga Zengin ve Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden transfer edilen Ramon Motta da kampa dahil oldu.

Antrenmanı, Beşiktaş Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da takip etti.

Kamp çalışmaları, akşam TSİ 18.30'da basına açık yapılacak antrenmanla sürecek.

Kaynak: AA / Spor

Tolga Zengin Ramon Motta Beşiktaş Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title