Haberler

Beşiktaş'ın Almanya Kampı

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, "Kavga ve küslük asla yok. Bilic yapı olarak küs kalamaz, duygularıyla yaşar. İletişimsizlik söz konusu değil. Taraftarımız bilsin ki kavga yok, biz işimizle kavga ederiz, yoksa çeker gideriz" dedi.

Özen, Beşiktaş'ın Almanya'da gerçekleştirdiği hazırlık kampının ikinci gününde basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Fikret Orman'a, 24 Mayıs'ta görevi iade edebileceğini ilettiğini söyleyen Özen, "Bir tek yönetici kaşını kaldırdığı anda ben çalışamam ve orada duramam. Aynı enerjiyle ve daha fazla heyecanla devam ediyorum. Benden istifa istenseydi bir saniye duramazdım. Dilekçeyi yazarsınız, gidersiniz. Taraftarımız bilsin ki kavga yok, biz işimizle kavga ederiz, yoksa çeker gideriz. Arşive değer bir hayatım yok. İki oğlum var. Spor okuluna gider gelirler. Üzerlerindeki formalarına bakmam. Kulüplerine karışmam. Babamın bana yaptığı gibi" diye konuştu.

Transfer konusunda taraftarın beklentisini haklı bulduğunu ifade eden Özen, transfer çalışmalarına ilişkin "Çalışmaları profesyoneller ve yöneticiler yürütüyor. Motta'nın satın alma opsiyonu 2,5 milyon avro idi. 15 Haziran'da parayı bastırınca hemen alabiliyorduk ama arkadaşlarımız çok ciddi uğraşla 1,1 milyon avroya anlaştı. Sabaha karşı anlaşma İstanbul'a geldi. Yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. 15 Haziran'dan bu yana gecikme var, ancak 1,4 milyon avro da kazanç var" değerlendirmesinde bulundu.

Ümit Karal, Furkan Yaman, Tugay ve Dikilitaş'tan gelen Tugay Eyiol'un takımla çalıştığını anlatan Özen, "Motta, sağlık kontrolleri ve izinlerinin ardından perşembe günü kampa katılacak. Atiba'yı bu akşam bekliyoruz. Tolga Zengin de perşembe öğleden sonra kampa katılacak" dedi.

Transfer ile "hava yapılmayacağını" vurgulayan Özen, "birinci transfer dönemi sona erene kadar stoper, ofansif orta saha, hücumun soluna ve forvete birer oyuncu alınacak" ifadelerini kullandı.

Sivok'un kiraya verilmeyeceğini belirten Özen, "24 Mayıs'ta Bilic'e son soruyu sordum. Onun listesindekiler şu an kampta. Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer'in cezaları da bitti. Bu artık teknik bir karar. İdari mekanizma olayı bitti" diye konuştu. Özen, sözlerine şöyle devam etti:

"İmza atılır, mürekkebi kurur işte o zaman somut adımdan söz edebilirsiniz. Gökhan Töre ile devam etmeyi planlıyorduk. Rubin'in tutumu ve rakamlar konusunda sıkıntı hakim. Şartlar oluşursa değerlendireceğiz. Olcan için önerdiğimiz rakamlar, Galatasaray'dan daha az olabilir. Yalçın Kasımpaşa'da kaptanlık yaptı. Savunmanın en önemli ismi. Arkadaşlarımızın futbolcu ve menajerleriyle görüşmeleri sürüyor. Kampa getirebiliriz. Lescott ile birçok kez temasa geçildi. Ailesi onun İngiltere'de devam etmesi gerektiği kanaatinde. Sonra da biz o bölgedeki tercihimizi değiştirdik. Şampiyonlar Ligi için daha iyi bir kadro gerek. Transferlerle bunun üstesinden gelebileceğiz."

Slaven Bilic'in kendi seçimi olduğunu ve bundan da pişmanlık duymadığını belirten Özen, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yılı beraber geçirdik. Oluşturmaya çalıştığım bir tarz var. Futbol direktörleri benim, kulüp ve ülkemiz için yeni bir kavram. Bu iş sahası kitapta yazılmıyor. TFF bunun eğitimini vermiyor. Soyunma odasına ve yedek kulübesine yöneticinin girmesi beni her zaman rahatsız etti. Oyuncu getir-getir, şunu-bunu oynat gibi konularda benim bir müdahilliğim yoktu. Ben raporumu devre arısında sundum çünkü farklı bir gözden yararlanmasını istedim. Bazı konularda olumlu sonuçlarını gördüm. Tartışacağız elbet. 24 Mayıs'ta 08.00'de toplantı yaptı futbolcularla. Ardından 10 saatin üzerinde birlikte çalıştık. Fikir ayrılıklarına düştük. Bunları zaman zaman da sertçe tartıştık. Böylece bir noktaya geldik. Antrenman planı, takım kadrosuyla ve ekibin sevk ve idaresiyle ilgili düşünce ayrımımız var. Slaven Bilic son derece açık bir hoca. Üzerinde mutabık olamadığımız futbolcuları eledik. Kavga ve küslük asla yok. Bilic yapı olarak küs kalamaz, duygularıyla yaşar. İletişimsizlik söz konusu değil."

Önder Özen, 8 Ağustos Cuma günü İstanbul'da, Chelsea, Fenerbahçe ve Kuveyt Milli Takımı'nın da katılımıyla 45'er dakikalık karşılaşmalar yapılacağını söyledi.

Öte yandan Özen, Brezilya'nın evsahipliğinde devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin-Brezilya finalinin görkemli olacağını dile getirerek, "İlginç ve kaliteli bir Dünya Kupası oluyor" değerlendirmesinde bulundu. - Nordrhein-Westfalen

Kaynak: AA / Spor

Slaven Bilic Önder Özen Beşiktaş Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title