Haberler

Beşiktaş, İlk İdmanını İnönü Stadının Işıkları Altında Yaptı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 2. devre kamp çalışmaları için Antalya Side'yi tercih eden Beşiktaş, İnönü Stadının ışıkları altında ilk idmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. devre kamp çalışmaları için Antalya Side'yi tercih eden Beşiktaş, İnönü Stadı'nın ışıkları altında ilk idmanını gerçekleştirdi.

İnönü Stadı'nın yıkılmasından sonra Side'ye getirilerek Emir Hotels'in antrenman sahasına takılan ışıklar, antrenmanın 20. dakikasında sönünce "Şimdi tam nostalji oldu" yorumları yapıldı.

BİLİC'TEN FUTBOLCULARA YAKIN MARKAJ

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Takım halinde yapılan koşunun ardından top kapma ile süren antrenman, şut çalışması ile devam etti. Çalışma, 20 dakikalık çift kale maç ile sona erdi. Bilic'in antrenman öncesi ve esnasında futbolcular ile birebir görüşmeler yapması ve onlara telkinlerde bulunması dikkat çekti.

Yeni transfer Milosevic'in takıma adapte olmaya ve arkadaşlarını tanımaya çalıştığı gözlendi.

MUSTAFA PEKTEMEK, YÜZÜNE SÜREKLİ MASAJ YAPIYOR

Trabzonspor maçında geçirdiği sakatlıktan sonra iki ameliyat olan ve ilk kez dün koşulara başlayan Mustafa Pektemek, bireysel antrenör eşliğinde hafif tempoda 15 dakika çalıştı. Koşu sonrası sürekli yüzüne masaj yapan Pektemek, hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile bir süre antrenmanı seyredip otele döndü. Tomas Sivok ise takımdan ayrı çalışmaya devam etti.

Siyah beyazlılar, Antalya kampının ilk hazırlık maçında yarın saat 20: 00'de International Royal Cup Turnuvası'nda Neymar Instutite takımı Guaratingueta ile karşılaşacak. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Antalya Side Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title