Haberler

Beşiktaş İkinci Başkanı: Slaven Bilic Gidebilir

Güncelleme:

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakkında sezon sonunda ayrılacağı iddiası bulunan takımın hocası Slaven Bilic hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"ŞİMDİLİK KESİN BİR ŞEY SÖYLEYEMEYİZ"

Kulüp olarak Süper Lig'de şampiyonluk yaşamaya kilitlendiklerini belirten Çebi, 7 maçın ardından takımdaki birçok şeyin şekilleneceğini söyledi. Deneyimli yönetici, dünkü takım çalışmasının ardından yaptığı açıklamada, "Slaven Bilic'in durumunu şimdiden konuşmaya gerek yok. Kesin olarak kalacak ya da kalmayacak diyemeyiz. Bu 7 maçın ardından her şey kesinleşecek" diye konuştu.

"3 KRİTİK MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Camia olarak bütün planlarını şampiyonluk üzerine yaptıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Süper Lig'deki 7 haftalık periyotta oynayacağımız; Karabükspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçları, kaderimizi belirleyecek. Bu 3 mücadeleyi kayıpsız geçersek şampiyonuz. Buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullanıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Nur Çebi Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (7)

eski açık candır:

bilic gitsin sergen gelsin

3
5
yanıtYanıtla
Bo:

Bilic adam gibi hoca. Ne sergn ne mergen bu adamin yerini tutamaz! Tamam ufak tefek hata yapti ama BJK iyi futbol oynuyorsa BIlic syesinde.

5
2
yanıtYanıtla
TIK,,,,TIK:

GERÇEKÇİ OLALIM BİLİÇ BAŞARILI OLAMADI TAKIMI YÜKLENEMEDİ MAALESEF VE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLURSA RASGELE BİLİNKİ FENERİN VEDE GALATASARAYIN PUAN KAYIPLARINDAN OLACAKTIR, HİÇBİR DERBİYİ KAZANAMAYAN ADAMI NEDEN TUTACAKSINIZ ,

1
5
yanıtYanıtla
forever rebel:

biliç gitsin biliç başarısızdır diyen arkadaşların futboldan gram anladıkları yok arkadaşım ne adama doğru dürüst bütçe verildi ne de bu takımın bi stadı var bütün maçlar deplasmanda oynanandı e daha ne yapsın

4
1
yanıtYanıtla
AmokachimobilWeb@haberler.com:

Bilic gitsin şifo mehmet ve yardımcısı gokhan keskin gelsin şampiyon oluruz

0
4
yanıtYanıtla
TR-61 Mobil-IOS:

Bu adam Hırvatistan da ancak domuz çobanı olur. Bu yıl şampiyon olamadıysa hiç olamaz. Trabzon her iki rakibinede darbe vurdu. Malesef derbilerde beraberliği bile yok. Nasıl olacak peki.???

3
0
yanıtYanıtla
TEK YÜREKMobil-IOS:

Şenol güneş gelsin en az 10 puan farkla şampiyon olur.inşallah gelir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title