Haberler

    Beşiktaş İçin Flaş Transfer İddiası

    Fanatik Gazetesinin iddiasına göre, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ikna etmek için hatırlı kişiler devreye sokuluyor.

    Beşiktaş-Cicinho- Sivasspor üçgeninde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara'da oynanan Beşiktaş- Sivasspor maçının devre arasında, Siyah-Beyazlı yönetici ve kongre üyelerinin 'Cicinho' ısrarlarına 'hayır' cevabını veren Mecnun Otyakmaz'ın ikna edilmesi için araya hatırlı kişiler sokulmaya başlandı.

    Bostancı da 'hatırlı kişi' buldu!


    Görüşmeler dillenir dillenmez ortaya çıkan menacer ordusunu püskürten Beşiktaş Yönetimi, Başkan Fikret Orman'ın yakını olan ve Mecnun Odyakmaz ile de tanışıklığı bulunan Asil Bostancı'yı 'arabulucu' olarak seçti. Asil Bostancı'nın kısa süre içinde Otyakmaz ile buluşacağı ve taraflar arasında herhangi bir tatsızlık çıkmadan transferi noktalamak için gerekli hamleleri yapacağı öğrenildi. Bu arada Asil Bostancı'nın da Otyakmaz ile buluşmadan önce, Mecnun Başkan'ın çok yakını olan bir isimle kontak kurduğu ve düzenlenecek yemekte bu hatırlı kişinin de yer alacağı bildirildi.

    2 teklif var: Tapulu ya da kiralık


    Bonservisi elinde gelen Cicinho'nun, Sivasspor'dan yıllık 800 bin Euro kazandığı vurgulandı. Beşiktaş Yönetimi, 31 Mayıs 2015'te boşa çıkacak olan Brezilyalı yıldız için Sivasspor'a iki ayrı teklif götürecek. Bu tekliflerden ilki; 1 milyon Euro bonservis bedeli ödenip Cicinho'nun tapusuyla birlikte Kartal yapılması... İkincisi ise Sambacı'nın ligin ikinci yarısı için kiralanması, sözleşmeye sezon sonunda da yeni kontrat maddesinin eklenmesi... Bu şıkta; Sivasspor'a 500 bin Euro kiralama bedeli, Cicinho'ya da Yiğidolar'dan alacağı paranın iki katı önerilecek.

    Albayrak'ın torunu Kartal Pençesi!


    Asil Güvenlik'in sahibi olan Asil Bostancı, aynı zamanda Galatasaray'ın sempatik yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın da damadı. İlknur Albayrak ile evlenen Asil Bostancı, kayınpederi çılgın bir Galatarasay taraftarı olmasına karşın, oğlu Batuhan'a küçük yaşta 'Kartal Pençesi'ni öğretmiş sıkı bir Beşiktaşlı!

    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mecnun Otyakmaz Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title