Haberler

    Beşiktaş Golcüsünü Yine İtalya'da Buldu!

    1.90'lık dev oyuncu Beşiktaş'a Domagoj Vida transferi kovalanırken teklif edildi.

    1.90'lık dev oyuncu Beşiktaş'a Domagoj Vida transferi kovalanırken teklif edildi. Vida için Kiev'de Hırvat stoperin menajeri Ivan Cvjetkovic ile bir araya gelen Beşiktaşlı yönetici Umut Güner, Dinamo kulübü ile görüştü. Dinamo Kiev, Vida için 10 milyon euro'dan aşağı inmeyince görüşmeler tıkandı.

    GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLADI

    Fakat uzun süredir devam eden Mandzukic görüşmelerinde yeni bir devre başladı. Daha önce Beşiktaş'a gelmeyi reddeden ve La Liga'ya gitmek veya Bundesliga'ya dönmek istediğini belirten Hırvat oyuncunun beklediği teklifleri alamadığı menajeri tarafından Güner'e aktarıldı.

    Cvjetkovic, Mandzukic'in politik durum nedeniyle Türkiye'ye gelmek istemediğini de iletti. Güner'in bu konunun halledilemez olmadığını belirterek, Hırvat menajerden tecrübeli oyuncu ve eşini İstanbul'da konuk etmeyi teklif etti. Mandzukic'in olmasa da eşi Ivana'nın İstanbul'a geleceği ve 1-2 gün kalarak şehir hakkında bilgi geldi. Ivana'nın fikir sahibi olmasının ardından Juventus'a kiralama teklifinin yapılacağı da bildirildi.

    Kaynak: Fotospor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dinamo Kiev Umut Güner İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title