Haberler

Beşiktaş Golleri Attı, Fikret Orman Kızlarıyla Coştu

Güncelleme:

Süper Lig'de 6. haftanın dev maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederken Fikret Orman, siyah beyazlı takımın attığı gollerde kızlarıyla birlikte coştu.

FENERBAHÇE LİDERLİKTEN OLDU

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibine Kjaer (kendi kalesine) ve Gomez'in iki golüyle 3-2 kaybeden Fenerbahçe, hem bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı hem de liderlikten oldu. Haftaya 13 puanla lider giren Fenerbahçe, derbide istediği sonucu alamadı. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle rakibiyle puanını eşitledi ve averajla haftayı lider kapattı.

KIZLARIYLA BİRLİKTE SEVİNDİ

Dev derbiyi kızlarıyla birlikte izleyen Fikret Orman, atılan gollerden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Kızlarıyla sarmaş dolaş olan Fikret Orman'ın keyfine diyecek yoktu. İki kızı Nazlı ve Aslıgül, babalarının bu sevincine ortak olurken, birbirlerine sarılarak galibiyetin coşkusunu yaşadılar.









Kaynak: Haberler.com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500

Yorumlar (26)

İSMAİL:

adam gibi reis süpersin bildiğim kadarıyla beşiktasın başına serdar bilgilide sonra gelen işini bilen beşiktaşa çalışan beyefendi başkan diğer kulüplere de örnek olsun salyasını bırakmayan fener başkanı örnek alsın biraz.

67
2
yanıtYanıtla
KOKO:

YANLIZ BU KIZLARI ÖPMEYE ÇOK MEYİLLİ

6
21
yanıtYanıtla
ultrAslanMobil-ANDROID:

Çok fanatik gs li olmama rağmen bu adamı çok seviyorum Türk futbolunun Mahmut uslu gibi deyil Fikret orman gibi adamlara ihtiyacı var Mahmut uslu coştu yine bu ara ultrAslandan tokat yeme zamanı geldi baya zaman geçti o tokattan beri pardon tokat deyil makas alma ??????

11
11
yanıtYanıtla
ilericilik:

FİKRET ORMAN SEN BÖYLE HALİS ÖZKAHYA GİBİ STAR OYUNCULARI TRANSFER ET BÖYLECDE ALINTERİ ÇALARAK HAKSIZLIK YAPARAK COK MAC KAZANIRSINIZ

3
17
yanıtYanıtla
reis:

tüm türkiye bir oldu(tff si mhk si, gs si, ts si pareleli) ancak zar zor fb yi yenebildiler sevinsin garibim, yıllar sonrra fb galibiyeti gördü haram da olsa tabiiki sevinecek. . . görüldüki, geçen sene gs bu sene bjk hakem olmadan fb yi yenmeleri artık imkansız. . . perde arkasında (derin parelel güçler) karar almışlar, fb durdurulacak diye. . . . . yazıklar olsun aziz başkandan (takımı ligden çekme gibi) bir hamle bekliyorum. . .

5
7
yanıtYanıtla
adanalı:

anca çamur atarsınız. bu ligte hatalı kararla hiç maç almadınız sanki. bize çamur atana kadar boş kaleye atamayan topçularınıza kızın biraz. .

yanıt3
yanıt5
xx:

molde yi kim korudu acaba sike reis

yanıt1
yanıt3
ayhan:

fener ağlama

8
3
yanıtYanıtla
.:

ÜHÜÜÜÜ CİK CİK CİK

yanıt2
yanıt0
Modalı Kartal Dodo:

Tebrikler başkanım. . . Gerçi Vodafone Arena''yı zamanında bitirebilseydiniz çok daha önce hem derbi galibiyeti hem de şampiyonluk görebilecektiniz. Buna da şükür. . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title