Haberler

Bütçe Görüşmelerinde Arınç'ın Aklında 'Beşiktaş' Maçı Vardı

Güncelleme:

Bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde olan Bülent Arınç, maçın skorunu milletvekillerine sordu. TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'dan gol haberini alan Arınç, çok sevindi.

Meclis'teki bütçe görüşmelerine dün akşam da devam edildi. Görüşmeler sırasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hem CHP'li vekillere laf atıp tansiyonu düşürdü, hem de görüşmeler sırasında oynanan Beşiktaş-Tothenham karşılaşmasını merak edip alkış aldı.

CHP SIRALARINA DÖNÜP LAF ATTI

Bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP sıralarına dönerek laf attı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a dönen Arınç " bana göre altın gibi bir kalbi var. Hepimizden daha cesur bir arkadaşımız. Translarla basın toplantısı yaptı arkadaşımız. Onların hakkını savundu. Her kişinin kârı değil Tanal, er kişinin kârı" dedi. Arınç'ın laf atması CHP sıraları arasında gülüşmelere neden oldu.

"MUSA ÇAM SİZE JANDARMA MARŞI SÖYLETİR"

Daha sonra CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'a sataşmaya başlayan Arınç " Musa Çam'ı siz afedersin cemaat yapamazsın. Ama o size Jandarma marşı söyletir" dedi. Bülent Arınç bu sözlerine hem güldü hem de CHP sıralarını güldürdü.

"ARSENAL'İN DE ACISINI ÇIKARMIŞ OLACAK"

Hükümet adına kürsüye çıkan ve 80 dakika süre verilen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "80 dakikanın hepsini konuşmak niyetinde de değilim, saat Sabah 11.00'dan bu yana görüşmeler devam ediyor, bir de şu saatlerde Beşiktaş-Tottenham maçı başladı. Ben iyi bir Beşiktaş'lıyım, bu akşam bu maçı şahsen izlemek isterdim. Birincisi, son zamanlarda Beşiktaş iyi gidiyor, ikincisi de eğer Tottenham'ı yenerse Arsenal'in de acısını çıkarmış olacak" dedi.

ARINÇ GOLE ÇOK SEVİNDİ

Arınç, konuşması sırasında ise maçın skorunu milletvekillerine sordu. Beşiktaş'ın gol attığını ise TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı söyledi ve Arınç oldukça sevindi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ayşe Nur Bahçekapılı Mahmut Tanal Bülent Arınç Beşiktaş Politika Spor Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

milliyetci AdemmobilWeb@haberler.com:

Mecliste Beşiktaş maçı konuşulmas utanç vericidir gündem değiştirme amacı taşımaktadır,TC.halkı edepsizce yapılan yolsuzlukların çözümünü beklemektedir.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title