Haberler

Beşiktaş, Gökhan Gönül Transferinde Sona Geldi

Güncelleme:

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ayrıldığını açıkladığı Gökhan Gönül transferini önümüzdeki hafta bitiriyor.

Beşiktaş, Gökhan Gönül transferinde son aşamaya geldi. Bir süredir tecrübeli futbolcu ile görüşme halinde olan siyah beyazlılar, transferi sonladırmak için gün sayıyor.

BEKLENEN CEVAP GELDİ

Gökhan ile mali konularda anlaşmaya varılmasının ardından, milli futbolcunun son kararını bekleyen yönetim kurulu, istediği cevabı aldı.

İMZALAR 1 HAFTA İÇİNDE ATILIYOR

Siyah-Beyazlıların şartlarını kabul eden Gökhan ile 3 yıllık mukavele imzalanası planlanırken, resmi açıklamanın 1 hafta içinde yapılması tahmin ediliyor.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ahirette iman lazim dünyada para:

yazik ettin kariyerine, ugur boral mustafa dogan , rüstü , ve daha bircok örnek

11
9
yanıtYanıtla
kara halit:

daha önce hasan vezir , revivo, rüştü . . . gitmişti büyük takımdan bir diğerine giden ya da gelen istikarı olmuyor bitiyor. gökhan gönül evet süper sağ kanat futbolcu. ama yazın bir kenara 3-5 maç sonra adı bile kalmayacak. bu ülke şartlarında milyon dolarları hayat kurtaran doktorlar ömrü boyunca kazanmıyorken

5
0
yanıtYanıtla
kadir:

fenerli değilim, ancak fener doğru yolda gökhan efendi fenerde 9 yıl oynamış ve fener 2 defa şampiyon olmuş. . şişirilen gökhan ne yapmış bir cimbomlu olarak yazıyorum

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title