Haberler

Beşiktaş-Gençlerbirliği Maçı Sonrası Kavga Çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının bitiş düdüğüyle birlikte Ferhat Kaplan, Oğuzhan Özyakup'un üzerine yürüdü, görevliler araya girdi.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı sonrası futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Galatasaray maçında yediği gol çok konuşulan Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan, Oğuzhan Özyakup'un üzerine yürüdü.

Diğer futbolcular da olaya müdahil olunca itiş-kakış yaşandı. Yaşanan gerginlik daha sonra araya girenler tarafından önlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oğuzhan Özyakup Ferhat Kaplan Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (16)

Fb kürt:

BEŞİKTAŞIN 5 ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALAN KÜLÜP GS DİR. . AMA İSRAİL LOBİSİ BIRAKMIYOR ELİNDEN ALINSIN ŞAMPİYONLUK. . .

11
4
yanıtYanıtla
GFB:

FENERBAHÇENİN 28 BJK 18 GS NİN 20 ŞAMPİYONLUĞU VAR BU BİR GERÇEK. . . . KALECİ FERHATTA ZALAD IN İZİNDEN GİDİYOR. . .

8
3
yanıtYanıtla
zaza:

ULAN ZİBİDİLER FENERİN RİZE VE B. ŞEHİR MAÇINDA ATTIGI GOLLERDE HİÇMİ ŞAİBE YOK?. . .

5
5
yanıtYanıtla
Ülkücü Zaza babAMobil-ANDROID:

Mhp diyorum

3
6
yanıtYanıtla
FENERLIMobil-IOS:

Şikeci ferhAt

7
1
yanıtYanıtla
atakan:

ne yapacaktı şike yapıp haram para alana iyi aile çocuğu mu diyecekti ne tür bir ailenin çocuğu olduğu belli . . .

4
2
yanıtYanıtla
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK:

DÜN BİR POZİSYON VARDI FERHAT BİR ŞUTTA TOPU TUTAR GİBİ YAPTI BACAK ARASINDAN GEÇTİ AZ KALSIN GOL OLUYORDU BÖYLE BİR GOLÜ GS MAÇINDA YESEYDİ AMANDA AMAN YAKARLADI UZUN LAFIN KISASI FERHAT KÖTÜ KALECİ BEYLER

1
5
yanıtYanıtla
SzyxcMobil-IOS:

Şikeci cincon şikeci ferhat

2
3
yanıtYanıtla
maskeli54Mobil-ANDROID:

zorunuza gitmesin gencler

3
1
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

Ferhatçım inşallah bigün gs ya gidersinde kaleye giden top nasıl olsa gol alacaktı der elini çekersin bizde bunu yeriz

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title