Haberler

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Ali DANAŞ-ANTALYA,DHA Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Ali DANAŞ-ANTALYA,DHA

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'u 4-1 yenen Beşiktaş Süper Lig'in 17. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah kamp yaptığı Antalya'da sürdürdü.

DANİEL OPARE ÇABUKLUĞU İLE DİKKAT ÇEKTİ

Dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen sağbek Daniel Opare Antalya kampına gelerek sabah yapılan idmana çıktı.Daniel Opare ilk idmanı olmasına rağmen yarı sahada yapılan çift kalede teknik hareketleri,sürati ve attığı şutlarla dikkat çekti.

Slaven Biliç yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürerken koşu,streching ve taktik çift kale çalışmaları yapıldı.

Antrenmana dünkü maçta oynayan ve otelde streching yapan Serdar,İsmail,Oğuzhan,Pedro,Necip,Cenk,Uğur,Atiba ve Atınç ile tedvisi devam eden Sivok katımadı.Sakatlıkları bulunan Atiba,Cenk Gönen ve sağ topuğunda ağrıları olan Cenk Tosun'un MR'ı çekilecek.

AHMET NUR ÇEBİ TAKIMIN BAŞINDA

Antalya kampında yönetici olarak bulunan Futbol A Takımı yönetcisi Mete Vardar İstanbul'a döndü.Onun yerine kampa kafile başkanı olarak ikinci başkan Ahmet Nur Çebi katıldı.Çebi idmanı izledikten sonra yeni transfer Daniel Opare ile basına poz verdi.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idman ile devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Daniel Opare Beşiktaş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title