Haberler

Beşiktaş Galatasaray Derbisi Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman Şifresiz

Güncelleme:

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı için nefesler tutuldu. Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşılaşacak. Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Detayları haberler.com'da takip edebilirsiniz...

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı için heyecan dorukta. Vodafone Arena'daki ilk derbi bu akşam Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak. Beşiktaş Galatasaray maçı ile Süper Lig 2016-2017 sezonunda ilk derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbi olması karşılaşmaya farklı bir heyecan katıyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta? İşte o ayrıntılar..

BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Toto Süper Lig 5. hafta maçında Beşiktaş ve Galatsaray Vodafone Arena'da karşı karşıya geliyor. 24 Eylül Cumartesi saat 20:00'da başlayacak olan maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Dev mücadele Lig TV kanalından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Geride kalan 4 haftada yenilgisi bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında iki taraf da sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanla yoluna devam etmek istiyor. İşte kritik maç öncesinde muhtemel 11'ler!

Beşiktaş: Fabri; Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner; Atiba, Gökhan İnler; Quaresma, Talisca, Olcay; Aboubakar

Galatasaray: Muslera; Sabri, Chedjou, Hakan, Carole; Tolga, Selçuk; Yasin, Sneijder, Bruma; Eren

AYNI PUANDALAR

Derbi karşılaşmasında karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Galatasaray, 4 maçta 10'ar puan topladı.

Her iki ekip üçer galibiyet ve birer beraberlik aldı. Siyah-beyazlı takım, 11 golle hücumda daha etkili bir oyun sergilerken, Galatasaray da yediği 2 golle başarılı bir performans gösterdi.

Beşiktaş, rakibini yenerek Vodafone Arena'daki ilk derbi galibiyetini elde etmenin yanı sıra rakibinin ilk mağlubiyeti alması için sahaya çıkacak.

EKSİK OYUNCU BULUNMUYOR

Beşiktaş'ta derbi maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Benfica maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra Akhisar Belediyespor karşısında ayağına aldığı darbeyle sakatlık geçiren Gökhan İnler, takımla antrenmanlara katılarak derbi mücadelesi öncesinde eksiklerini tamamlamaya çalıştı.

Siyah-beyazlı takımın bugünki maça Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner Erkin, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Olcay Şahan, Cenk Tosun muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ, SAHASINDA GOLE RAHAT GİDİYOR

Beşiktaş, Vodafone Arena'da taraftarlarına bol gol izletti. Dolmabahçe'deki yeni evinde 5 karşılaşmada şu ana dek 17 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlılar, maç başına 3,4 gol ortalaması buldu.

LİG"DE DE GALATASARAY ÖNDE

Beşiktaş ile Galatasaray arasında ligde yapılan 116 karşılaşmada ise genel toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor.

İki takım ligde 116 kez karşı karşıya geldi, Galatasaray 43, Beşiktaş ise 32 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 41 maçta da eşitliği bozamazken, sarı-kırmızılılar 144, siyah-beyazlılar 121 gol attı.

Geçen sezon ligde yapılan her iki maçı da Beşiktaş kazandı. Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1, Türk Telekom Arena'da ise 1-0'lık skorlarla galip geldi.

BEŞİKTAŞ'TA GALATASARAY'A GOL ATAN FUTBOLCU YOK

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında bugün yapılacak sezonun ilk derbisi öncesi ilginç bir istatistik öne çıkıyor.

Galatasaray'ın bu sezonki kadrosunda sarı-kırmızılı formayla Beşiktaş'a gol atan 4 futbolcu bulunurken, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda siyah-beyazlı formayla Galatasaray'a karşı gol sevinci yaşayan oyuncu yok.

Sarı-kırmızılı takımda Selçuk İnan (2), Wesley Sneijder (2), Hakan Kadir Balta (2) ve Yasin Öztekin, derbilerde Beşiktaş filelerini havalandırdı.

Rekabetteki son 3 randevuda Galatasaray filelerini havalandıran Beşiktaş'ın gollerini sezon başından takımdan ayrılan Mario Gamez (2), Gökhan Töre ve sarı-kırmızılı futbolcu Aurelien Chedjou kendi kalesine attı.

SON 24 LİG MAÇINDA SADECE 5 KIRMIZI KART

Derbi öncesinde, rekabetteki son 24 lig maçında hakemler sadece 5 kez kırmızı kart kullandı.

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 24 derbide hakemler sadece Beşiktaşlı Delgado, Hilbert ve Veli Kavlakile Galatasaraylı Melo'ya (2 kez) kırmızı kart gösterdi.

Rekabette son 24 maçta hakemler ayrıca iki takım oyuncularına toplam 124 sarı kart gösterdi. Bu süre içindeki maçlarda Beşiktaş'tan 65, Galatasaray'dan ise 59 futbolcu sarı kartla cezalandırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Gönül Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title