Haberler

Beşiktaş, Eto'o Transferi Konusunda Antalyaspor'la Görüştü

Güncelleme:

Beşiktaşlı ve Antalyasporlu yöneticiler, Samuel Eto'o'nun transferi konusunda dün akşam İstanbul'da görüştü. Taraftar ilk kez anlaşma zemini aradı.

Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İki kulübün yöneticileri dün gece İstanbul'da bir araya gelerek bonservis pazarlığı yaptı. Eto'o transferinin yarın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade etmesinin ardından Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Beşiktaş Eto'o ile iznimiz dışında görüşme yaptıysa bizden özür dilemeli. Bu şekilde transfere onay vermiyoruz" demişti.

TRANSFER ÇIKMAZA GİRMİŞTİ

Antalya cephesinden gelen bu açıklamayla iki kulüp arasındaki ipler gerilmiş ve transfer çıkmaza girmişti. A Spor muhabiri Hakan Gündoğar'ın aktardığı bilgiye göre; iki kulübün yöneticileri dün gece İstanbul'da ilk kez bir araya gelerek transfer görüşmelerine start verdi.

Samuel Eto'o'nun menajerlerinin de katıldığı görüşme sonrası taraflar arasındaki buzlar eridi ve anlaşma zemini arandı.

YÖNETİMİN HAYALİ ETO'O-GOMEZ İKİLİSİ

Siyah beyazlı yönetim bir yandan Eto'o için pazarlık masasına otururken Mario Gomez için de girişimlerini sürdürüyor. 15 Temmuz gecesi Türkiye'de yaşanan hain darbe girişiminden önce Gomez Beşiktaş'ın 1 yıl daha kiralık sözleşme teklifini kabul etmişti. O gece yaşananlar sonrası Gomez kararını değiştirdi ancak Alman golcünün beklediği teklifleri alamaması Panzer'i yeniden siyah-beyazlılara yaklaştırdı.

Wolfsburg'un teklifini reddeden Gomez Almanya'da oynamak istemiyor. İspanya basınında adı Barcelona ile anılan Gomez bu tarz bir sürprize imza atmazsa, gol krallığı için yarıştığı Eto'o ile gelecek sezon partner olarak görev yapabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Samuel Eto İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title