Haberler

Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak konusu. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ne zaman? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı saat kaçta? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı ile ilgili tüm detaylar 'da. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında Dinamo Kiev'e konuk olacak. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 22: 45'te başlayacak ve İskoç hakem Craig Thomson tarafından yönetilecek. 6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Beşiktaş bu kez şeytanın bacağını kırıp bir ilki gerçekleştirmek ve gruptan çıkmak için mücadele edecek. Kiev'deki NSK Olimpiyskyi Stadı'ndaki Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı 6 Aralık Salı akşamı oynanacak. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı bugün saat 22.45'te başlayacak. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Beşiktaş'ın salı günü deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta başkent Kiev'de hava sıcaklığı eksi 10 derece olacak.

GRUPTAN ÇIKMAK İÇİN 2 OLASILIK VAR

Bu sezon hem Türkiye hem Avrupa'da oynadığı 20 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 10 galibiyet, 10 beraberlik alan Beşiktaş'a bu kez beraberliğin yetme olasılığı düşük. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta yenilmemesine rağmen sadece 1 galibiyet alan ve diğer 4 maçta berabere kalan Siyah Beyazlılar, 7 puan toplamış ve gruptan çıkma şansını son maça bırakmıştı. Son maçlar öncesinde Beşiktaş'ın gruptan çıkması için 2 olasılık bulunuyor.

BEŞİKTAŞ KIEV'İ YENERSE ÇIKIYOR

Bu olasılıklardan ilki; 8'er puanlı Napoli ve Benfica'nın ardından 3. sırada bulunan Siyah Beyazlıların Dinamo Kiev'i yenerek gruptan çıkması. Bu durumda puanını 10 yapacak olan Kara Kartallar gruptan çıkmayı garantileyecek ve Benfica-Napoli maçının sonucunu sadece sıralamayı öğrenmek için merak edecek.

BEŞİKTAŞ BERABERE KALIRSA BENFICA'NIN YENMESİ GEREK

İkinci olasılık ise Beşiktaş'ın berabere kalması durumunda ortaya çıkacak. Beşiktaş, Dinamo Kiev ile berabere kalırsa Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek. Beşiktaş berabere kalıp Benfica da Napoli'yi yenerse Siyah Beyazlılar ikili averajda Napoli'ye üstünlük sağladığı için 8 puanla gruptan çıkmayı başaracak. Şenol Güneş'in öğrencileri yenilmeleri veya ikinci olasılığın gerçekleşmemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

MAÇ TÜRKİYE'DE SALI BAŞLAYIP ÇARŞAMBA BİTECEK

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile oynayacağı karşılaşma Türkiye'deki taraftarları biraz uykusuz bırakacak. UEFA, son grup maçları olması sebebi ile tüm maçları aynı saatte oynatıyor ve Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının başlama saati de diğer tüm maçlar gibi 21:45 olarak belirlendi. Ancak bu yıl kış saati uygulamasına geçmeyen ve saatleri geri almayan Türkiye'de maçın başlama saati 22: 45 olacak ve gece 00:30 ile 00:45 arasında bitecek. Yani Türkiye'de salı günü başlayan karşılaşma çarşamba günü sona erecek.

KİEV'E TÜRK AKINI VAR

Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansını son maça bırakması üzerine Kiev'de oynanacak maça ilgi oldukça fazla. Avrupa'nın bir çok ülkesinden ve Türkiye'den Kiev'e giden taraftar sayısının beklenenden çok daha fazla olmasıyla birlikte Kiev şehrinin maç günü Türk akınına uğraması ve 4 binden fazla Türk seyircinin olması bekleniyor.

HAVA ŞARTLARI OLUMSUZ

Beşiktaş'ı Dinamo Kiev maçında karlı ve soğuk bir hava bekliyor. Kiev'de maçın oynanacağı salı akşamı hissedilecek sıcaklığın -8 derece civarında olması bekleniyor. Beşiktaş kafilesinin Kiev'de idman yapacağı bu akşam ise hava sıcaklığının -9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Son günlerdeki kar yağışıyla beyaza bürünen Kiev'de, maç günü de hafif kar yağışı bekleniyor.

DINAMO KIEV TEKNİK DİREKTÖRÜ REBROV'UN AÇIKLAMALARI

Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği Başkan Vekili Ahmet Oğuz ile bir araya geldiği yemekte soruları yanıtlayan Rebrov, Şampiyonlar Ligi'nde bu sene ilk galibiyetlerini Beşiktaş'a karşı almak istediklerini, motivasyonlarının üst seviyede olduğunu söyledi. Ukraynalı teknik adamın açıklamaları şöyle: "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her maç üst düzeyde geçer. Futbolcular bunun bilincinde. Bu maçta da bir fark olmayacak. Son maçımız olması önemli değil. Evimizde kazanmak için oynayacağız. Güzel bir maç olmasını diliyorum. Türk takımlarıyla oynamak her zaman için zordur. Stada gelecek Türk taraftarların da ciddi desteği olacaktır. Türkiye'de oynamakla Kiev'de oynamak arasında büyük fark var. Bizim taraftarlarımızın da desteği olacak. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük üç takımından biri. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmeleri de zaten üst düzey bir takım olduklarının göstergesi. Sakat oyuncuları olsa da bu kesinlikle onların gücünü azaltmıyor. Tarihi bir adım atma şansları var ve bu onlar için ekstra motivasyon yaratacaktır. Beşiktaşlı futbolcuların tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarına eminim.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dinamo Kiev Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title