Haberler

Beşiktaş - Dinamo Kiev Maç Sonucu

Güncelleme:

Beşiktaş - Dinamo Kiev maç sonucu haberimizde. Beşiktaş - Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş - Dinamo Kiev maç sonucu merak ediliyor. Peki Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı kaç kaç bitti? İşte tüm detaylar haberimizde...

Beşiktaş - Dinamo Kiev maç sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Beşiktaş - Dinamo Kiev maç sonucunu sizler için derledik. Beşiktaş - Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş B Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada DinamoKiev, Beşiktaş'ı 6-0 mağlup etti. Beşiktaş, bu sonucun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı. Beşiktaş grubu 7 puanla 3. sırada tamamladı. Dinamo Kiev'in puanı ise 5 oldu. Dinamo Kiev'in gollerini 9'da Besedin, 30'da penaltıdan Yarmolenko, 32'de Buyalsky, 45'de Gonzalez, 60'da Sydorchuk, 77'de Moraes kaydetti. Beşiktaş'ta 29. dakikada Beck, 56. dakikada Aboubakar kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

DİNAMO KİEV: 6 - BEŞİKTAŞ: 0

Stat: Kiev Olimpiyat

Hakemler: Craig Thomson, Alan Mulvanny, David McGeachie (İskoçya)

Dinamo Kiev: Rudko, Burda, Khacheridi, Vida, Antunes, Ryabalka, Yarmolenko, Sydorchuk (Dk. 64 Korzun), Buyalskiy, Gonzalez (Dk. 69 Tsygankov), Biesedin (Dk. 76 Moraes)

Beşiktaş: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan (Dk. 46 Cenk Tosun), Quaresma (Dk. 71 Kerim Frei), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 46 Gökhan Gönül), Aboubakar

Goller: Dk. 9 Biesedin, Dk. 30 Yarmolenko (Penaltıdan), Dk. 32 Buyalskiy, Dk. 45+1 Gonzalez, Dk. 60 Sydorchuk, Dk. 77 Moraes (Dinamo Kiev)

Kırmızı kartlar: Dk 29 Beck, Dk, 56 Aboubakar (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 20 Oğuzhan Özyakup, Dk. 49 Adriano (Beşiktaş), Dk. 43 Burda (Dinamo Kiev)

MAÇ SONU TERCÜMAN KRİZİ YAŞANDI

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 6-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, basın toplantısına geldi. Ancak Türk gazeteciler ve toplantıyı ekran başında takip eden izleyiciler, Rebrov'un sözlerinden hiçbir şey anlamadı. UEFA'nın tercüman olarak görevlendirdiği kişi, Türkçe'ye hakim olmadığından teknik adamın ne dediğini net cümlelerle ifade edemedi. Oldukça yetersiz kalan tercümanın Rebrov'un çoğu sözünü doğru çevirememesi yanlış anlaşılmalara neden oldu. Öte yandan yaşanan krizin odağındaki tercümanın Azerbaycan Türkü olduğu öğrenildi. Görevlendirdiği hakemin kararları, Beşiktaş'ı adeta katletmişken üzerine yaşanan bu tercüman krizi UEFA'yla ilgili akıllarda soru işaretleri yarattı.

ŞENOL GÜNEŞ HAKEME KÜFRETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş, Ukrayna deplasmanında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Dinamo Kiev, Beşiktaş'ı 6-0 mağlup etti. Maçta skordan çok hakemin verdiği skandal kararlar konuşuldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonunda rakip takımın teknik direktörü Rebrov'un elini sıktıktan sonra sinirlerine hakim olamadı. Güneş, "Anasını s... o hakemin, a... k.. çocuğu." derken sesler canlı yayına yansıdı.

KİEV'E VERİLEN PENALI TÜRKİYE'DE VERİLSE LİGLER İPTAL EDİLİR

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Bülent Yavuz, Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında verilen penaltıyla ilgili "Türkiye'de verilse ligler bile iptal edilir." dedi.Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaştığı mücadelede hakem faciası yaşandı. 29. dakikada İskoç hakem Craig Thomson; Derlis Gonzalez ile Beck'in girdiği pozisyonda; siyah-beyazlı futbolcuya kırmızı kart gösterdi ve penaltı noktasını işaret etti. Kiev, Andriy Yarmolenko'nun penaltı golüyle 2-0 öne geçerken, Beşiktaş bu karar sonrası adeta çöktü. Habertürk yazarı Bülent Yavuz pozisyonu şöyle yorumladı:

"İskoç hakem Craig Thomson'ın verdiği penaltı, arkasından gösterdiği kırmızı kart tamamen rezalet. Ceza alanına girmekte olan Dinamo Kievli oyuncuyla Andreas Beck, ikili mücadele içerisinde giriyorlar. Birbirlerine takılıp yere düşüyorlar. 6. hakemin ikazı ile hakem penaltı noktasını göstererek Andreas Beck'i de bariz gol pozisyonunu engellediği için oyundan attı. Türkiye'de bir hakem böyle bir kırmızı kart ve penaltı gösterse yer yerinden oynar. Ligler bile iptal edilir."

ŞENOL GÜNEŞ UKRAYNALI GAZETECİYİ BOZDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0 yenildikleri maça grup aşamasından bir üst tura yükselme iddiasıyla çıktıklarını ancak bu iddialarını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelenin hakemini yönetiminden dolayı eleştirdi. Şampiyonlar Ligi'nde devre dışı kalmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Bu şekilde kaybetmek bizi çok üzdü, böyle bir skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum." dedi.

"SİZ SAHAYA BAKARKEN DEMEK Kİ TRİBÜNE BAKIYORDUNUZ"

Ukraynalı bir basın mensubunun, Beşiktaşlı taraftarların olay çıkardığı yönündeki soruya tepkili cevap veren Güneş, "Sahada utandıran durumu siz yazabiliyor musunuz? Olmayan penaltı pozisyonunu gördüm. Arkamda gözüm yok, sahaya bakıyorum. Siz sahaya bakarken demek ki tribüne bakıyordunuz." değerlendirmesinde bulundu.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçı sonrası kısa bir açıklama yaptı. Şenol Güneş, maç sonu hakemi eleştirirken, Aboubakar'ı da gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştirdi. İşte Şenol Güneş'in maç sonundaki açıklamaları...

"TALİSCA'YA KART VERİLMEMİŞTİ"

''Arzumuz hedefimiz burada turu geçmekti. İki maçta bu rakibe 5 puan kaybettik. Üstelik İstanbul'da bu takımla oynadığımızda Talisca'ya yapılan müdahalenin ardından kart verilmezken...''

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

''Beck için de diyecek bir şeyimiz yok. Başkalarının yüzünden dışarı atıldı ama Aboubakar bunu yapmamalıydı. Rakip hak etti. Nasıl hak etti? Bunun yorumunu yapmak istemiyorum. Söyleyeceğim olumsuz bir şeyle hata yapmak istemiyorum. Ağzımızdan çıkacak herhangi bir sözün olumsuzluğunu yaşamak istemiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz, daha konuşulacak bir şey yok. Böyle bir skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum.''



Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şenol Güneş Dinamo Kiev Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title