Haberler

    Beşiktaş Demba Ba Transferinde Mutlu Sona Yaklaşıyor

    Atletico Madrid'in Brezilyalı golcüsü Diego Costa'nın Chelsea'ye imza atmak üzere olması Demba Ba'yı renklerine katmak isteyen Beşiktaş'ın bu tranferdeki umudunu arttırıyor.

    Atletico'da muhteşem bir sezon geçiren ve İspanyol ekibinin hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı başarılarda başrolde yer alan Diego Costa'nın Chelsea'ye transferine kesin gözüyle bakılırken, İngiliz ekibinin forvet hattını oluşturan Samuel Eto'o, Fernando Torres ve Demba Ba'nın da kaderi belli oluyor.

    Geçtiğimiz sezon başında Rusya'nın Anzhi takımdan transfer olduğu Chelsea ile bir yıllık kontrat imzalayan ve Chelsea'de kalması beklenmeyen Eto'o'nun Dünya Kupası sonrası başka bir takımla anlaşmasına kesin gözüyle bakılırken, İngiliz medyasına göre Demba Ba içinse en güçlü aday Beşiktaş.

    Finansal Fair Play kuralları nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Roman Abramovich'in 2012-2013 sezonunun devre arasında Newcastle United'dan transfer edilen Senegalli golcünün transferine onay verdiği öğrenilirken, siyah beyazlı kulübün yıldız futbolcuya yakından ilgisi biliniyor.

    Chelsea formasıyla bu sezon 29 maça çıkan Demba Ba, 7 gol kaydetmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Diego Costa Beşiktaş Demba Ba Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title