Haberler

    Beşiktaş Çeyrek Final Peşinde!

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde yarın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek.



    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde yarın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek.



    Deplasmandaki ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, yakaladığı avantajı kullanarak adını çeyrek finale yazdırmaya çalışacak.



    Beşiktaş ile Olympiakos arasındaki karşılaşma, yarın saat 21.00'de Vodafone Arena'da yapılacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.



    Maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek.Oliver'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt gerçekleştirecek. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacağı mücadelede Jonathan Moss ile Craig Pawson ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.



    Tolgay Arslan cezalı



    Olympiakos ile yapılan ilk maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Tolgay Arslan, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.



    Siyah-beyazlı ekipte Vincent Aboubakar ve Caner Erkin, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Aboubakar ile Caner Erkin, yarınki karşılaşmada forma giyip sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek.



    Marcelo sakat



    Beşiktaş, Olympiakos maçı öncesi en büyük sıkıntıyı Kayserispor müsabakasında sakatlanan Marcelo Guedes'in durumundaki belirsizlikle yaşıyor.



    Olympiakos maçı için yapılan ilk iki antrenmanda yer alamayan Marcelo'nun bu akşamki idmanda deneneceği ve durumuna göre karar verileceği öğrenildi.



    Kayserispor maçında sakatlık yaşayan bir diğer savunma oyuncusu Dusko Tosic ise takımla çalışmalarını sürdürdü.



    Teknik direktör Şenol Güneş'in, ayrıca sarı kart ceza sınırında bulunan Marcelo'nun oynamaması halinde savunmanın göbeğinde Tosic'in yanında Matej Mitrovic ile Atınç Nukan'dan birine görev vermesi bekleniyor.



    Beşiktaş'ta Kayserispor maçında cezaları nedeniyle oynayamayan Ricardo Quaresma ile Gökhan Gönül, Olympiakos karşısında forma giyebilecek. İlk maçta savunmanın önünde Atiba Hutchinson ile görev alan Tolgay Arslan'ın cezası sonrası Oğuzhan Özyakup bu bölgede oynayacak.



    Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya Fabricio, Gökhan Gönül, Mitrovic (Atınç Nukan), Tosic, Adriano, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Babel ve Aboubakar 11'iyle çıkması bekleniyor.



    Çeyrek finalin kapısında



    Beşiktaş, Olympiakos karşısında 14 sezon sonra Avrupa kupalarında çeyrek finale yükselebilmek için mücadele verecek.



    Siyah-beyazlı ekip son olarak, 100. yılını geçirdiği 2002-2003 sezonunda Mircea Lucescu yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etmişti.



    Söz konusu dönemde Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımını eleyerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş, İtalyan temsilcisi Lazio ile eşleşti. Siyah-beyazlılar, deplasmanda 1-0 yenildiği rakibine evinde de 2-1 kaybederek kupaya veda etti.



    Beşiktaş, 2014-2015'te ise UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kadar yükselmiş, ancak Belçika'nın Club Brugge takımına her iki maçta da yenilerek (1-2, 1-3) elenmişti.



    Olympiakos yine deplasmanda tur kovalayacak



    Sahasındaki maçta Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak avantaj yitiren Olympiakos ise son 32 turunda olduğu gibi yine deplasmanda tur arayacak.



    Bir önceki turda sahasında Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan Olympiakos, deplasmanda rakibini 3-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Yunan ekibi, aynı sonucu bu sefer Beşiktaş deplasmanında gerçekleştirmeye çalışacak.



    Olympiakos'ta kart cezası süren Bruno Viana, yarınki mücadelede görev alamayacak.



    Yunan temsilcisindeAlberto Botia ile Diogo Figueiras, yarın sarı kart görmeleri ve takımlarının tur atlaması halinde çeyrek finalde cezalı duruma düşecek.





    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yunanistan Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Trabzonspor maçında tekme tokat dayak yiyen İsmail Kartal'ın oğlundan kötü haber

    Trabzonspor maçında tekme tokat dayak yiyen İsmail Kartal'ın oğlundan kötü haber

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sinyali verdi! Trabzon'daki utanç gecesinden sonra yeni düzenleme yolda

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sinyali verdi! Trabzon'daki utanç gecesinden sonra yeni düzenleme yolda

    Erkan Baş: Zan 'Kazanamazsam geleceğimi düşünmem gerekir' gibi ifadeleri arkadaşlarımıza söyledi

    Erkan Baş: Zan 'Kazanamazsam geleceğimi düşünmem gerekir' gibi ifadeleri arkadaşlarımıza söyledi

    Trabzonspor'a 2 gol atan Fred'in eşinden 'hamsili' paylaşım

    Trabzonspor'a 2 gol atan Fred'in eşinden "hamsili" paylaşım

    Fenerbahçe, ligden çekilme gündemiyle 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı

    Fenerbahçe, ligden çekilme gündemiyle 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı

    Çekmeköy'de villaya FETÖ operasyonu! Firari iş insanı Bekir Boydak yakalandı

    Çekmeköy'de villaya FETÖ operasyonu! Firari iş insanı Bekir Boydak yakalandı

    title