Haberler

Beşiktaş Camiası Özel Gecede Buluştu

Serdar Bilgili'den Fikret Orman'a büyük destek"Beşiktaş Fikret Orman ile daha iyi günler görecek"Beşiktaş camiası Başkan Fikret Orman'ın düzenlediği özel gecede bir araya geldi.

Serdar Bilgili'den Fikret Orman'a büyük destek

"Beşiktaş Fikret Orman ile daha iyi günler görecek"

Beşiktaş camiası Başkan Fikret Orman'ın düzenlediği özel gecede bir araya geldi.

İSTANBUL-DHA Vodafaone Arena'da önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan White Pepper by Divan Restaurant'ta gerçekleştirilen ve 'ön tadım ' adı verilen geceye 200'e yakın özel davetli katıldı.

Bu özel gecede Divan Kurulu eski başkan ve üyeleri, eski ve şimdiki yöneticiler ile eski başkan Serdar Bilgili, Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından olan MHK eski başkanı Zekeriya Alp, Tevfik Yamantürk, Ertuğrul Kumcuoğlu ve Ali Doğan gibi camianın önde gelen isimleri buluştu.

FİKRET ORMAN : "BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ"

Gecede bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Yakında açılacak restoranımızın ön tadım gecesini ilk Beşiktaş'ta büyük emekleri olan sizlerle yapmak istedik. Umarım yeni stadımızın sosyal alanlarını da beğenmişsinizdir. Bu özel yemekte bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim" dedi.

SERDAR BİLGİLİ : "BEŞİKTAŞ FİKRET ORMAN İLE DAHA İYİ GÜNLER GÖRECEK"

Başkan Fikret Orman'ın yaptıklarıyla Beşiktaş'a seviye atlattığını ifade eden Beşiktaş Eski Başkanı Serdar Bilgili ise "Beşiktaş'a kazandırdıkları ve kulübümüzü ulaştırdığı seviye nedeniyle kendisiyle gurur duyuyoruz. Beşiktaş artık çok daha büyük başarıların eşiğinde yer alıyor. Yeni başarılar yolunda atacağı her adımda biz de başkanın yanındayız, destekçisiyiz. Camia olarak Fikret Orman başkanlığında daha iyi günler görecek, daha büyük başarılar yaşayacağız" diye konuştu.

Görüntü Dökümü :

Geceden detaylara ve Fikret Orman ile Serdar Bilgili açıklama

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Bilgili Zekeriya Alp Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title