Haberler

Beşiktaş Bursaspor'u 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı için kadroda küçük bir revizyona gitti. Medicana Sivasspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Sercan Yıldırım, Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroya alınmadı. Kart cezalısı Sivok ile Aziz Eraltay da maçı tribünden izledi. Sağlam, Faty'i ilk kez yedek kulübesinde bekletirken, geçen maçta sahaya ilk 11'den çıkan Erdem Özgenç de yedekler arasında yer aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Lokomotiv Moskova 11'inde tek değişikliğe gitti. Moskova ekibine karşı güzel bir gol atan Quaresma'yı 11'e alan deneyimli teknik adam Olcay Şahan'ı ise yedek soyundurdu.

TEMPO DÜŞMEDİ, SON GÜLEN BEŞİKTAŞ OLDU

Bursa Atatürk Stadı'nda coşkulu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında tempo hiç düşmedi. Pozisyon bakımından kısır olsa heyecanın tavanın yaptığı mücadelenin ilk yarısında kaleciler Tolga ve Mert yaptığı kurtarışlarla ile göz doldurdu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 89. dakikasında sahneye çıkan Oğuzhan üç puanı Kartal'a getirdi.

Bu galibiyetle 26 puana çıkan Beşiktaş lider girdiği haftayı zirvede tamamladı. Bursaspor ise 15 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (32)

KARTAL İYİ SALDIRIYOR:

FB NE KADAR ÜZÜLMÜŞTÜR ALLAH BİLİR UYKUDA UYUYAMAZLAR ŞİMDİ.

16
1
yanıtYanıtla
BJK LİMobil-ANDROID:

Bu sene şampiyon görelim sizi.

11
5
yanıtYanıtla
Bekir CanMobil-ANDROID:

Helal Bjk aynen devam

11
4
yanıtYanıtla
AKUMA:

Trabzon luları beğenmeyen bjk li bazı mallar var,lan angutlar 2.başkanınız oralı,teknik adamınız oralı,en iyi oyuncunuz oğuzhan oralı ,ya siz harbiden tam nankörsünüz

3
11
yanıtYanıtla
soysalMobil-ANDROID:

bir galatasarayli olarak zirve sevinci yasayan feneri uzdunuz olmadi be besiktas

11
2
yanıtYanıtla
bnnMobil-ANDROID:

8 taş hersene hizli gider sonra seyrek duser fenerbacik ara gorurur 17 takim ağlar şinader aglamaaa

3
10
yanıtYanıtla
kürtMobil-ANDROID:

kartal gol gol gol kartal gol

11
2
yanıtYanıtla
lidere selam durun:

tam lider oldum sanır heyecanlanırsın oguzhan çıkar bi çakar hevesin kaçar smile ifade simgesi

12
0
yanıtYanıtla
tt:

fenevcincon kıskansın

11
1
yanıtYanıtla
cemo:

bu sene senin hakkın beşiktaşım. . .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title