Haberler

Beşiktaş - Bursaspor Maçının Sonunda İki Kırmızı Kart Çıktı

Güncelleme:

Quaresma ile Hosogai maçın bitiş düdüğünden sonra orta sahada gerginlik yaşadı. Hakem maç sonu iki futbolcuya da ikinci sarı kartlarını göstererek oyundan attı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 yenerek Vodafone Arena'ya iyi başlangıç yaptı. Ancak maçın son bölümü gergin geçti. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun tribüne gönderilmesiyle yeşil-beyazlı futbolcular gerginleşti.

HOSOGAI - QUARESMA GERİLİMİ

Bursasporlu futbolcuların, Beşiktaşlı futbolculara sert müdahalede bulunmasıyla ortam gerildi. Maçın son düdüğünden sonra Hosogai, Quaresma'ya sert müdahalede bulundu.

HAKEM KIRMIZI KARTLARINI ÇIKARDI

Portekizli oyuncu, Bursasporlu rakibinin yanına tepki için koştuktan sonra Hosogai kendisini yere bıraktı. Hakem Barış Şimşek iki futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (24)

Recep Atli:

Ülkede hergün sehit cenazesi kalkiyor, bunlar ekranlara siritip sahada paslasiyorlar. Yahu sizde hicmi sehide saygi yok. Bu ne bicim vicdansizliktir, bu ne saygisizliktir. Hata üstüne hata yapip ülkeyi kan gölüne cevirdiniz, hic birsey olmamis gibi, sanki hersey güllük gülistanlik gibi futbolla mesgul oluyorsunuz?Utanmazlar beceriksizler vurdum duymazlar. Ülkede asayisi saglayabildinizmi?Siz o orduyu haketmediniz, daha dün ordu düsmani idiniz bu gün orduya sirtinizi dayayip siritiyorsunuz. Yuh size

177
0
yanıtYanıtla
serd:

zorla sampıyon etmeye calısıyorlar. besıktası. kendıkendıne düş penaltı ofsaut golu de oh. boyle hakemlerle mahalle takımını bıle sampıyon yaparsın.

155
3
yanıtYanıtla
fehmi:

en büyük fener ulan

152
4
yanıtYanıtla
yeryüzü cenneti bursa:

şiketaşın onikinci oyuncusu maçın sonucunu belirledi. haram puanların hayrını göremezsiniz inşallah

95
22
yanıtYanıtla
Oyuna sonradan giren 1,96''lık forvet:

Bursalı git başka yerde ağla

yanıt1
yanıt1
mustafa:

Şikeci fener ''''TARLALARI EKTİNİZ Mİ'''' Ne oldu yine aziz döndürüyo mu böyle konuşmalar.

5
93
yanıtYanıtla
yeter artık atma be gomez:

lütfen penaltıya penaltı değildir şikedir hakem taraf tutmuştur gibi yorum yapanlar futbolla ilgili bilginizi az öte yanda konuşun amatörlere yer olmasın

1
85
yanıtYanıtla
İsmet Bey:

Türkiye de bir arena varsa o da Türkek Telekom Arenadır

3
77
yanıtYanıtla
burak:

Fenerbahçeli arkadaşlar. Stadınızda 52. 000 kişinin önünde 15 metre uzunluğunda adam gibi adam tayyip erdoğan pankartı açtınız. biz de sadece başkan yaptı yapacağını biz taraftar olarak rezil olmadık sizin gibi , saray falan diye söylenmeyin. o 15 metrelik pankartı tarih unutmaz

3
76
yanıtYanıtla
...............:

SÜPER BI ACILIS.

9
52
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title