Haberler

    Beşiktaş Bursaspor Almeida Gol Ersan Gülüm Kırmızı Kart Beşiktaş Bursaspor Özet Beşiktaş Maç Özeti

    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, 10 kişi kaldığı maçta Bursaspor'u 1-0 yendi.

    Süper Lig’in 21. hafta maçında Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

    Maça konuk ekip Bursaspor etkili başlayıp 3. dakika Civelli ile gole yaklaştı. 10. dakikada ise yine Civelli’nin kafa vuruşunda Oğuzhan topu çizgiden çevirdi.

    18’de Olcay’ın şutu Frey’de kaldı. Devrenin son 20 dakikasında topa hakim olan Beşiktaş, 44. dakikada 10 kişi kaldı. Civelli, Ersan’ın küçük bir hareketiyle yerde kaldı. Hakem İlker Meral, altıncı hakemin uyarısıyla kırmızı kart verdi. Beşiktaşlı oyuncular hakeme olağanüstü bir tepki gösterdi.

    Bursaspor’un savunma güvenliğini elden bırakmadığı ikinci yarıda Beşiktaş, maça daha hakim taraftı. Dakikalar 72’yi gösterirken ise siyah-beyazlılar golü buldu. Ani gelişen atakta Gökhan Töre’nin pasta Hugo Almeida kaleci Frey’i mağlup etti: 1-0

    Kalan anlarda savunmayı sağlam bir şekilde koruyan Beşiktaş, 10 kişi kaldığı maçta 3 puanı hanesine yazdırıp zirve yarışını sürdürdü.

    Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşma hakem İlker Meral'in verdiği kararların gölgesinde kaldı. Maçın hakemi İlker Meral, karşılaşmanın 44. dakikasında Ersan Adem Gülüm ve Renato Civelli arasındaki mücadelenin ardından maçı durdurdu. Ersan Adem Gülüm'e terddüt etmeden kırmızı kart çıkartan İlker Meral, tartışmaları da ateşledi. Ayrıca İlker Meral'in Beşiktaş aleyhine çaldığı düdük ve ardından Atbiba'ya gösterdiği sarı karrt da tartışmalara sebep oldu.

    MHK eski başkanı ve eski hakem Mustafa Çulcu, İlker Meral'in kararlarını Eurosport.com Türkiye'ye değerlendirdi. İki kartın da hatalı olduğunu ifade eden Mustafa Çulcu, MHK'nin aldığı kararları eleştirdi. Mustafa Çuşcu şunları söyledi. "Maçın hakemi İlker Meral, karşılaşmaya hazırlanmadan çıkmış. Ama asıl önemli olan sezona hazırlanmadan başlayan bir MHK var hayatımızda. Hakemler hata yaptıklarında bir diğer hafta maç alacaklarını bildikleri için hatalardan ders alamıyorlar. MHK Başkanı Zekeriya Alp ise hakemlikten gelmediği için eğitimlerede en derine inemiyor. Yanındakilerin de ondan faksız bir durumu var. Cüneyt Çakır şemsiyesinin altında saklanıyorlar."

    Mustafa Çulcu sözlerini şöyle sürdürdü. "Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor-Antalyaspor karşılaşmasında Fernandao'nun elle kestiği pozisyona penaltı çalamayan çizgi hakemi Mustafa Aydın, dün oynanan Karşıyaka-Manisaspor maçını yönetti. Yani şunu anlıyoruz; Hata yapsa bile MHK hakemlerine ceza vermiyor. Yunus Yıldırım birkaç hafta içinde maç almaya devam edecek. Bugün kırmızı kartı çıkmasına sebep olan çizgi hakemi ise SÜper Lig'e bu sezon yükseldi. Yönettiği zorluk derecesi en büyük maç ise Akhisar Belediyespor-Bursaspor kupa maçı oldu. Yani MHK sezona hazırlanmamış hakemleri mi hazır olacak?"

    Beşiktaş'ın bu sezon en çok gol atan futbolcusu olan Hugo Almeida, yeni rekorlarını da kırmaya başladı. Siyah beyazlı takımla sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldız, sayılmayan gollerine rağmen fileleri havalandırmaya devam ediyor.

    Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, Bursaspor'a attığı golle rekor kırdı. Kariyerinde en fazla 11 kez gol sevinci yaşayabilen Almeida, 71. dakikada attığı golle kariyerindeki en golcü sezonuna imza koydu. Almeida en son 2011-2012 futbol sezonunda 11 gol atmıştı.

    Beşiktaş-Bursaspor maçının 11. dakikasında Bursaspor'un savunma oyuncusu Civelli'nin kafa vuruşu Beşiktaşlı futbolcular tarafından son anda çizgiden çıkartıldı. Ancak Bursasporlu oyuncular bu pozisyonda hakeme topun kale çizgisini geçtiği yönünde yoğun itirazlarda bulundu.

    Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasının devre arasında maçı yorumladı.

    Rıdvan Dilmen hakemlerin 3-4 haftadır berbat kararlarını verdiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti:

    ''Ersan Gülüm'ün Civelli ile girdiği pozsiyonda hakem penaltıyı vermedi. Çizgi hakemi madem 'cin gibiydi' o pozisyonda penaltıyı verseydi. Altıncı hakem her şeye karışmaz. Geçen haftadan beri ligde ilginç şeyler oluyor''

    Rıdvan Dilmen, Atiba'nın sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili şunları söyledi: ''Atiba yere düşerken eline çarptığı pozisyonda sarı kart gördü''

    Stat: Atatürk Olimpiyat

    Hakemler: İlker Meral, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

    Beşiktaş: Tolga Zengin, Dany, Ersan Adem Gülüm, Franco, Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan (Dk. 87 Uğur Boral), Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Necip Uysal), Almeida (Dk. 73 Fernandes)

    Bursaspor: Frey, Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Basser, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz (Dk. 79 Sercan Yıldırım), Belluschi, Kazım Kazım (Dk. 71 Volkan Şen), Sestak (Dk. 71 Ferhat Kiraz), Fernandao

    Gol: Dk. 72 Almeida (Beşiktaş)

    Kırmızı kart: Dk. 44 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş)

    Sarı kartlar: Dk. 34 Motta, Dk. 42 Hutchinson (Beşiktaş), Dk. 51 Kazım Kazım, Dk. 58 Bekir Yılmaz, Dk. 68 Şamil Çinaz, Dk. 68 Fernandao, Dk. 88 Serdar Aziz, Dk. 88 Volkan Şen (Bursaspor)

    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, 10 kişi kaldığı maçta Bursaspor'u 1-0 yendi.

    İkinci yarıda 10 kişi mücadele eden Beşiktaş, rakip kalede tehlike yaratmakta zorlandı. İyi savunma yapan siyah-beyazlı takım, 72. dakikada Almeida'nın golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda iyi kapanan Beşiktaş, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

    Bursaspor ise ikinci yarıda bir kişi fazla oynamanın avantajını değerlendiremedi. Hücumda çoğalamayan konuk ekip, ilk yarıya oranla etkisiz kaldı. Rakibin savunması karşısında açık bulamayan Bursaspor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

    72. dakikada Gökhan Töre'nin sürüklediği atakta Beşiktaş golü buldu. Sol çaprazda rakiplerinden topu kurtaran Gökhan, meşin yuvarlağı ceza alanı içinde yerden Almeida'ya çıkardı. Bu oyuncu, bekletmeden yaptığı vuruşla topu yerden filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

    86. dakikada Şener'in uzak mesafeden şutunda top üstten auta gitti.

    90+3. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Fernandes, mutlak bir gollük pozisyonu değerlendiremedi. Gökhan'ın pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Fernandes, bom boş durumda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bir süre meşin yuvarlağı süren Portekizli oyuncunun ceza çizgisi üstünden yaptığı vuruşta top üst direğe çarparak auta gitti.

    Beşiktaş, karşılaşmayı 1-0 kazanarak, üst üste 4. haftayı da 3 puanla tamamladı.

    Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Bursaspor karşısında savunmanın sağında yeni transfer Dany Nounkeu'ya şans tanıdı.

    Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında görev yapan Serdar Kurtuluş'un kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu bölgede, Galatasaray'dan transfer edilen Dany forma giydi.

    Bu değişiklik dışında sahaya son yapılan Kasımpaşa maçının kadrosuyla çıkan siyah-beyazlılarda, savunmanın göbeğinde Franco-Ersan Adem Gülüm ikilisi oynadı.

    Savunmanın solunda Motta görev alırken, orta alanda Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan forma giyerken, forvette ise Almeida şans buldu.

    - Fernandes yine yedek

    Son iki lig maçında yedek soyunan Manuel Fernandes, Bursaspor karşısında da yedek kulübesinde yer aldı.

    Portekizli futbolcunun yanı sıra Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu yedek kulübesinde oturan futbolcular oldu.

    Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tomas Sivok, Jermaine Jones ve Julien Escude kadroda yer almadı. Bilic ayrıca, Filip Holosko, Muhammed Demirci ve Mustafa Pektemek'i de kadroya dahil etmedi.

    - Bursaspor'da 2 değişiklik

    Bursaspor, Beşiktaş karşısına, son yaptığı Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan iki değişiklikle çıktı.

    Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen Taiwo ve Ferhat Kiraz'ın yerine Şamil Çınaz ve Basser forma giydi.

    Taiwo, 18 kişilik kadroda yer almazken, Ferhat Kiraz ise yedek soyundu.

    - Taraftarlar yalnız bırakmadı

    Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı.

    İnşaat çalışmaları nedeniyle doğu tribün boş bırakılırken, diğer tribünlerde yer alan 40 bine yakın siyah-beyazlı taraftar, takımlarını destekledi. Maçın başlamasından sonra da taraftarlar stada giriş yapmaya devam etti.

    Bu arada kulüpler arasında yapılan protokol gereği Bursaspor taraftarları tribünlere alınmadı.

    Öte yandan karşılaşma öncesinde yapılan anonslarla taraftarlardan sahaya yabancı madde atmamaları ve kötü tezahüratta bulunmamaları istendi.

    - Olcay'a "üçlü" çektirdiler

    Taraftarlar, maç öncesi golcü futbolcu Olcay Şahan'ı tribünlere çağırdı.

    Olcay Şahan, "Olcay buraya üçlü çektir Kartal'a" diye tempo tutan taraftarların yanına giderek, "üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

    Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursaspor arasında yapılan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

    2. dakikada Bursaspor gole çok yaklaştı. Belluschi'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Beşiktaş ceza alanı içinde kafalardan seken topa son olarak Civelli yine kafayla vurdu. Meşin yuvarlak çok az farkla yandan auta gitti.

    9. dakikada Bursaspor yine mutlak bir golden oldu. Belluschi'nin sağdan kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Serdar'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kale çizgisi üstündeki Oğuzhan'dan döndü. Tekrar kaleye yönelen topu Motta yine çizgi üstünden çıkarırken, kaleci Tolga meşin yuvarlağa sahip oldu.

    18. dakikada Olcay'ın uzak mesafeden şutunda, kaleci Frey topu kontrol etti.

    44. dakikada Civelli'ye vurduğu gerekçesiyle Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, hakem İlker Meral tarafından kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı.

    Son anları gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hugo Almeida Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title