Haberler

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Spor Kulübü Eğitim İçin El Ele

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu’nun uzay fen laboratuarının açılışını gerçekleştirdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu'nun uzay fen laboratuarının açılışını gerçekleştirdi.

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Kulübü'nün işbirliği sürüyor. Soma ve Bosna Hersek'e uzanan yardım elinin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman bu kez eğitim için seferber oldu.

Başkanlar Fikret Orman ve Murat Hazinedar, Levente'te bulunan Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu'nun uzay fen laboratuarının açılışını gerçekleştirdi. Çocuklarla birlikte laboratuarın açılışını gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, deney yapmayı da ihmal etmedi.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN DAHA KALİTELİ ORTAMLARDA VERİMLİ OLACAĞINA İNANIYORUZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş okulları İstanbul ortalamalarının altında fiziki şartlar bakımından kalite verimlilik üretkenlik fiziki şartlarının iyi olmasıyla paralel olarak artar. Öğretmenlerimizin daha kaliteli ortamlarda daha doğru fiziki ortamlarda çok daha verimli ve üretken olacaklarına inanıyoruz. Öğretmenlerin şartlarının iyileştirilmesi fevkalade önemli biz en azından yerel ölçekte Beşiktaş belediyesi olarak bu noktada duyarlı olacağımızı bilmenizi istiyorum" dedi.

Okulların gerekli fiziki şartları yakalaması için destek olacaklarını belirten Murat Hazinedar, "Şu anda daha iki aylık bir belediye başkanı olarak okullarımızın bazılarına iki bazılarına üç defa gittim insan kalitesi bakımından öğretmen kalitesi bakımından son derece iyi noktadayız ama bu fiziki şartların iyileştirilmesi lazım. Önümüzde ki süreçte okullarımızı güçlendirmeden ziyade yıkılıp yapılmasına yönelik hem bağış hem yap işlet devret yöntemiyle altına otoparklar yapmak suretiyle hem de bakanlığın kendi 2015 programına alabildiğince çok okulu programa alınması marifetiyle fiziki şartların önemiz de ki beş yıl içinde son derece iyi bir noktaya taşınmasını arzu ediyorum" diye konuştu.

"EĞİTİM ŞART"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise sözlerine "Eğitim şart" diyerek başladı. Beşiktaş Belediyesi ile eğitim konusunda da sürekli işbirliği halinde olacağız" diyen Orman, "Eğer bir ülkede geleceği görmek istiyorsanız o ülkenin çocuklarına bakmanız yeterli. Yeni nesiller için eğitim ve öğretimin önemini kuşkusuz hepimiz çok iyi biliyoruz. Önemli olan bu çocuklarımızın eğitim gördüğü okulların durumu. Biz bu okullardaki eksiklikleri en aza indirgemek için elimizden geleni yapacağız. Önceliğimiz sadece spor değil, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi. Beşiktaş Belediyesi'ni de her konuda gösterdiği duyarlılığı için kutluyorum" diye konuştu.

Beşiktaşlı başkanlara yoğun ilgi gösteren öğrencilere, Murat Hazinedar ile Fikret Orman, hediyeler dağıttı. Başkanlar daha sonra okuldaki öğretmenler odasının da açılışını gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Yurdakul Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Fikret Orman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title